Απασφάλισε στο Survivor η Ελένη Χαμπέρη – «Ο Τριαντάφυλλος έχει έπαρση και έβγαλε πιστόλια»

Survivor

"Αποφάσισε να βγάλει τα πιστόλια του και να πυροβολήσει εμένα για άλλη μια φορά" ομολόγησε η Ελένη Χαμπέρη στο Survivor.

Τον ενθουσιασμό με τον οποίο ο Τριαντάφυλλος, στο Survivor της Κυριακής, πανηγύρισε τις δύο νίκες που σημείωσε στο αγώνισμα επάθλου σχολίασε αιχμηρά η Ελένη Χαμπέρη.

Πιο συγκεκριμένα, με το αγώνισμα επάθλου, η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης δε δίστασε να πει με θάρρος στην κάμερα πως «ο Τριαντάφυλλος έχει τρομερή έπαρση αφού κατάφερε να φέρει δύο πόντους για την ομάδα του. Και αφού έχει έπαρση και είναι καλά, αποφάσισε να βγάλει τα πιστόλια του και να πυροβολήσει εμένα για άλλη μια φορά».

«Ήρθα στην καλύβα και άρχισε πάλι να με συγκρίνει με την Καρολίνα. Μου έλεγε ότι «δεν θα της ξαναπάρεις ποτέ πόντο». Το έκανα και γω να φανεί λίγο πιο αστείο, του είπα «εντάξει ρε Τριαντάφυλλε, άσε και μας τους αδύναμους να κερδίσουμε κανέναν πόντο επιτέλους «. Λέει όχι, πως δεν είναι αδύναμος» πρόσθεσε η Ελένη Χαμπέρη. «Θα τον δούμε και στο επόμενο αγώνισμα πως θα είναι, αν θα κουτσαίνει ή αν θα φέρει νίκες και θα βγάλει πιστόλια».

Αφοπλιστικά ειλικρινής, σε κάθε περίπτωση, η Ελένη Χαμπέρη στο Survivor!