Απασφάλισε στο Big Brother η Ραμόνα – Έβαλε τον… «γύπα» Γρηγόρη στη θέση του

Big Brother

"Τι νόμιζες; Ότι είσαι γύπας και θα την γλυτώσεις έτσι χωρίς καμία παρεξήγηση;" αναρωτήθηκε στο Big Brother η Ραμόνα Μοροσάνου.

Ένα ιδιαίτερο τετ α τετ είχαν στον κήπο του Big Brother ο Γρηγόρης Τσεκούρας και η Ραμόνα Μοροσάνου.Μια συζήτηση κατά την οποία ξεκαθάρισαν τα πάντα!

Πιο συγκεκριμένα, η εντυπωσιακή διαγωνιζόμενη του ριάλιτι του ΣΚΑΪ θέλησε να… βάλει στη θέση του τον συμπαίκτη της και να κάνει σαφή τη θέση της.

«Όταν είναι κάτι φιλικό, είναι κάτι φιλικό. Το να με πειράξεις, είναι κάτι… Μου το είχες πει από το πρωί ότι «θα σε πάρω αγκαλιά και θα σου κάνω έτσι». Πειράγματα, ναι. Άμα ήσουν στη θέση σου και έβγαινε αυτή η μπαρούφα, άμα καθόσουν εσύ στη θέση σου όπως κάθεσαι τώρα και δεν μιλάς με καμία, δεν καυλ@ντίζεις με καμία και δεν παίζεις με καμία, τότε να πω πως, ναι, το παιδί δεν έκανε τίποτα» σημείωσε χαρακτηριστικά, όπως βλέπουμε στο απόσπασμα που εξασφάλισε το zappit, η Ραμόνα Μοροσάνου.

«Αλλά μόνος σου λες. «Έβγαλα ζήλιες εκεί, έκανα αυτό, μίλησα με τη μία, μίλησα με την άλλη». Και έχω ακούσει και άλλη να λέει πως έχεις δηλώσει εσύ ότι εγώ σε γουστάρω, αλλά η Σοφία είναι ο τύπος σου. Και το είπες αυτό στη Σοφία» πρόσθεσε η διαγωνιζόμενη του Big Brother. «Έχω έρθει ποτέ εγώ να σου πω κάτι τέτοιο; Εντάξει, τι νόμιζες; Ότι είσαι γύπας και θα την γλυτώσεις έτσι χωρίς καμία παρεξήγηση; Τι νόμιζες ότι πας να την πέσεις σε όλες και δεν θα σου συμβεί τίποτα;».

Καθ’ όλη τη διάρκεια, αξίζει να σημειωθεί, πως ο Γρηγόρης Τσεκούρας παρέμεινε σιωπηλός…