«Απασφάλισε» ο Light: «Δεν έχω ανάγκη την κ…λοεκπομπή σου, χάρη σου κάνω που σου δίνω συνέντευξη»

Light

"Δεν μετανιώνω για τίποτα. Όταν ήρθαν και με χτύπησαν οι τρεις μπράβοι, οι επιλογές μου ποιες ήταν;".

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Light σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο YouTube. Ο δημοφιλής τράπερ αναφέρθηκε στη σχέση του με τα media, την εμπειρία του από το Fame Story και φυσικά στο περιστατικό βίας που ενεπλάκη στη βραδιά των μουσικών βραβείων MAD το 2022.

«Εκτός από τον Μικρούτσικο, όλοι οι υπόλοιποι γούσταραν. Εγώ πιστεύω ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά βάθος γούσταρε πάρα πολύ με το Fame Story. Πρέπει να είχε πολύ καιρό να δει στη ζωή του κάτι τόσο ενδιαφέρον. Πιστεύω ότι του κάναμε μεγάλη χάρη», δήλωσε αρχικά ο Light για το πέρασμά του από την κριτική επιτροπή του μουσικού talent show.

«Βγαίνω στο Instagram και τους ξεφτιλίζω και μετά τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε: θα το αλλάξουμε, συγνώμη. Ξέρεις ποια είναι η μαγκιά πλέον; Ότι δεν χρειάζεσαι την τηλεόραση. Εγώ δεν έγινα γνωστός από την τηλεόραση, έχω 700.000 followers στο Instagram και, αν βγω και πω κάτι, την επόμενη μέρα θέλεις δεν θέλεις είναι είδηση.

Δεν έχω ανάγκη ούτε την κ…λοεκπομπή σου, ούτε την κ…λοφυλλάδα σου. Σου κάνω χάρη που σου δίνω συνέντευξη, εγώ είμαι η πηγή των ειδήσεών μου», τόνισε ο ράπερ στην εκπομπή της Μαρίας Σολωμού.

«Δεν μετανιώνω τίποτα, αν και ήταν λάθος. Όταν ήρθαν και με χτύπησαν οι τρεις μπράβοι, οι επιλογές μου ποιες ήταν; Να κάτσω να τις φάω και να βγω μετά και να το «καταδικάσω»; Εγώ δεν είμαι τηλεπαρουσιάστρια όμως, είμαι ράπερ. Δεν γίνεται να με κοπανήσεις και να έρθω μετά και να καθίσω δίπλα σου χωρίς να αντιδράσω», απαντά στη συνέχεια ο Light.

Μαρία Μπακοδήμου – Ενοχλημένη με τις δηλώσεις του Light: «Είναι αλλού νυχτωμένος, τι είναι δηλαδή οι παρουσιάστριες;»

«Δεν είναι και λίγο αντρικό να αντιδράσω έτσι; Τι είμαι; Ο Χριστός; Θα γυρίσω και από το άλλο μάγουλο;», κατέληξε στο σχόλιό του ο Light για το βίαιο περιστατικό στα βραβεία MAD το 2022.