Απασφάλισε ο Κώστας Αρζόγλου: «Ο Γιώργος Κιμούλης μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση»

Κώστας Αρζόγλου

Νέες καταγγελίες κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον Γιώργο Κιμούλη...

Ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε, το πρωί της Κυριακής, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα χαμογέλα» με αφορμή τις καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για το πρόσωπο του Γιώργου Κιμούλη.

Ο γνωστός καλλιτέχνης κατηγόρησε ευθέως και ανοιχτά τον συνάδελφο του για μια δυσβάσταχτη συμπεριφορά από κατά τη διάρκεια της θεατρικής τους συνεργασίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Αρζόγλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτό που έχω να κατηγορήσω τον Γιώργο είναι μη αποδείξιμα και μη ποινικά κολάσιμα. Είναι θέμα ατμόσφαιρας και αέρα. Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση… Κόλαση, τι να σας πω πραγματικά. Πήγαινα στο θέατρο τότε θυμάμαι σαν να πήγαινα σε καταναγκαστικά έργα. Όχι μόνο επειδή τράβαγε τις σκηνές με άλλους συναδέλφους, επί μία ολόκληρη σεζόν, κάθε μέρα ζούσα μια κόλαση. Δεν μιλιόμασταν επί πολλούς μήνες σε διπλανά καμαρίνια”.

«Κάναμε να μιλήσουμε περίπου 25 χρόνια ενώ ήμασταν πολύ φίλοι και μας έχουν ενώσει διάφορα πράγματα» πρόσθεσε ο δημοφιλής ηθοποιός. «Πρέπει να ξεχωρίσουμε τη σκηνική ευφυία από την ευφυία της ζωής».

Συνεχίζεται δίχως φρένο το ντόμινο αποκαλύψεων στον καλλιτεχνικό κόσμο…