Απασφάλισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν ασκείς δημοσιογραφία ασκώντας βία επάνω μου»

Ανδρέας Μικρούτσικος

"Είναι μια κατάσταση ενοχλητική και ανεπίτρεπτη" ξεκαθάρισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα το μεσημέρι του Σαββάτου. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής παρουσιαστής αναφέρθηκε στην πρόσφατη αντίδραση του Σπύρου Μπιμπίλα προς δημοσιογράφο, που συζητήθηκε, το νέο κύκλο του J2US και την τηλεοπτική του επιστροφή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πες ότι έχω έναν λόγο να μην απαντήσω σε μια ερώτηση και σου λέω «όχι» μία, «όχι» δύο, «όχι» τρεις, «όχι» τέσσερις και με πας για τριάντα βήματα… Δεν είπε γελοίο τον δημοσιογράφο αλλά είναι μια κατάσταση ενοχλητική και ανεπίτρεπτη. Δεν ασκείς τη δημοσιογραφία ασκώντας βίας επάνω μου. Αλλά το στιλάκι που έχουν μερικοί, περνάνε και λένε μια ερώτηση και σε κοιτάει σνομπ και φεύγει, εγώ το θεωρώ ανεπίτρεπτο».

«Δεν γνωρίζω ποιος είναι ο τέταρτος κριτής του J2US και βέβαια δεν είμαι εγώ. Μου φάνηκε και ήθελα να το πω ότι είναι ο Νίκος Αλιάγας».

«Ξαναβγήκα στην τηλεόραση γιατί ήταν μια πρόκληση για μένα. Έπαιξα σώμα με σώμα και μπουνιές με τον θάνατο, γιατί να μην τον κοροϊδέψω κιόλας; Δηλαδή να του πω πως όχι μόνο δεν με νίκησε αλλά βγαίνω και απευθύνομαι και στον κόσμο» συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha. «ήμουν ένα τηλεοπτικό πασπαρτού. Υπάρχουν σήμερα τέτοια; Δεν ξέρω… Δεν έχω δει κάποιο πασπαρτού… Βλέπω τον Γρηγόρη που κάνει διάφορα πραγματάκια αλλά στήνεται κάπου».