«Απασφάλισε» η Μαρία Μπέη στο MasterChef – «Ο Σταυρής έχει έπαρση για τον εαυτό του»

MasterChef

"Συγκριτικά, ο Σταύρος έχει καλύτερη απόδοση από τον Σταυρή..."

Μια δοκιμασία νεύρα και βασισμένη σε λεπτές ισορροπίες ήταν αυτή του ημιτελικού, στο επεισόδιο του MasterChef, το βράδυ της Δευτέρας. Οι τέσσερις φιναλίστ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν μια θέση στον μεγάλο τελικό.

Η Μαρία Μπέη, ωστόσο, θέλησε να φανεί αιχμηρή στα σχόλια που έκανε για τον συμπαίκτη της, Σταυρή Γεωργίου με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτου κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας.

«Γενικά ο Σταυρής, το λέω με αγάπη αυτό, είναι από τα άτομα τα οποία έχουν έπαρση για τον εαυτό τους. Το παιδί γνωρίζει πάρα πολύ καλά να μαγειρεύει παρόλο αυτά, όμως, μπήκε σε έναν διαγωνισμό και δεν μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους που από την πρώτη στιγμή καυχιούνται για τον εαυτό τους» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Γιατί, συγκριτικά, ο Σταύρος έχει καλύτερη απόδοση από τον Σταυρή αλλά ο Σταύρος είναι χαμηλών τόνων και το πάει τελείως στον χαβαλέ».

«Δεν πάει και λέει, εγώ είμαι ο νικητής και κοιτάξτε με! Και ο Σταυρής έχει κάνει πατάτες! Ο Σταύρος δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής» συμπλήρωσε η όμορφη διαγωνιζόμενη του MasterChef.