«Απασφάλισε» η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν θα πέσω στο επίπεδό της»

Ελίζαμπεθ Ελέτσι

"Μίλησα μία εβδομάδα πριν με τη δικηγόρο του Στάθη Σχίζα και τώρα βγήκε μετά από μία βδομάδα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για να πει τι; Ότι εκνευρίστηκε μαζί μου;" δηλώνει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το Survivor All Star και δίνοντας μία σκληρή απάντηση στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Δεν το περίμενα εξ αρχής να αποχωρήσει, να τα παρατήσει σε τρεις μέρες, ειδικά η Βρισηίδα που όταν μπήκε είχε δηλώσει ότι είναι πανέτοιμη. Όταν λες και πολλά λόγια, μετά θα σου το χτυπήσει κάποιος» αναφέρει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου, ενώ σημειώνει ότι θα έπρεπε κατά τη γνώμη της να αποχωρήσει και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Για τις κλίκες στο Survivor και τη σχετική δήλωση του Περικλή Κονδυλάτου κατά την αποχώρησή του, η πρώην παίκτρια του Survivor 4 τονίζει: «Σίγουρα υπάρχουν κλίκες. Μη σου πω ότι οι κλίκες έχουν γίνει από τα γραφεία της Acun Medya. Από εκεί ξεκίνησαν οι κλίκες, πριν πατήσουν το πόδι τους στο Survivor. Έτσι γίνεται».

Στη συνέχεια των δηλώσεών της, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι δίνει μία σκληρή απάντηση στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία διέψευσε τις πληροφορίες που είχε δώσει αρχικά η δημοσιογράφος για τις απολαβές του Στάθη Σχίζα.

«Εγώ είχα δηλώσει ότι άκουσα πως ο Στάθης Σχίζας συμφώνησε να παίρνει το ποσό των 10.000 ευρώ και όχι των 5.000. Αν ισχύει, μπράβο του και μαγκιά του. Ίσα-ίσα τον παίνεψα τον άνθρωπο. Μίλησα μία εβδομάδα πριν με τη δικηγόρο του και τώρα βγήκε μετά από μία βδομάδα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για να πει τι; Ότι εκνευρίστηκε μαζί μου;» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Θα μπορούσε να με πάρει τηλέφωνο ή να μου στείλει ένα μήνυμα, εάν δεν ήθελε να ρίξει τη μύτη της. Επειδή δεν θέλω να πέσω στο επίπεδό της, γιατί για μένα είναι θέμα επιπέδου, σε καλή μεριά», είπε κλείνοντας το θέμα η πρώην παίκτρια του Survivor.