Απασφάλισε η Έλενα Αθανασοπούλου – «Ο Σωτήρης Χατζάκης με εξέθεσε»

Έλενα Αθανασοπούλου

Κατά του ηθοποιού και σκηνοθέτη Σωτήρη Χατζάκη στράφηκε η Έλενα Αθανασοπούλου.

Τηλεφωνική παρέμβαση στο «Χαμογέλα και πάλι» θέλησε να κάνει η Έλενα Αθανασοπούλου, το πρωί της Κυριακής, στην αέρα του MEGA. Η νεαρή ηθοποιός έχει ήδη μηνύσει τον σκηνοθέτη της σειράς «Σασμός», Κώστα Κωστόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση.

Η Έλενα Αθανασοπούλου δεν έκρυψε την έντονη ενόχληση της για όσα είπε για εκείνην ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Σωτήρης Χατζάκης.

«Το θέμα μου είναι με τον κ. Χατζάκη, ο οποίος χωρίς να ξέρει την υπόθεση βγήκε και στον αέρα του Πρωινού και με εξέθεσε λέγοντας τα χίλια μύρια. Ότι δεν έχω απευθυνθεί στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και ότι δεν έχω στοιχεία. Λοιπόν, αυτό σε μια σκληρή ποινική υπόθεση που είναι… πριν τον φόνο αυτή η υπόθεση, ε, δεν το δέχομαι ρε παιδιά! Να βγαίνουν και να λένε ότι δεν πήγα στο ΣΕΗ».

«Ποιος γνωρίζει τι κινήσεις κάνω;  Αυτό. Είμαι με τον κ. Μπιμπίλα, ο οποίος κάνει πολύ σωστά τη δουλειά του και δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Ήθελα να το ξεκαθαρίσω αυτό. Βγήκε ο κ. Χατζάκης και είπε αυτό το πράγμα χωρίς να γνωρίζει και έγινε ένα μπέρδεμα όπου μπλέχτηκε και το ΣΕΗ» συμπλήρωσε η Έλενα Αθανασοπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA. «Δεn μπορείς να βγαίνεις έτσι στον αέρα και να λες ότι δεν υπάρχει καταγγελία στο ΣΕΗ ενώ έχω κάνει μήνυση. Δεν επιτρέπεται αυτό. Και θα ρωτήσω και τον δικηγόρο μου αν μπορώ να κινηθώ νομικά πάνω σε αυτό. Δε θα ήθελα να πω κάτι άλλο».