Απαγορεύτηκε η αφίσα του «Βλέπω το θάνατό σου 5»

Λίγο αργά μάλλον...

Οι αρχές της Μεγάλης Βρετανίας όμως φαίνεται να έχουν διαφορετική άποψη για αυτό. Η αφίσα της πέμπτης ταινίας των ταινιών τρόμου της Warner Bros «Βλέπω το θάνατο σου» απαγορεύτηκε ως πολύ παράξενη και βίαιη για να χρησιμοποιηθεί για προώθηση.

Η αφίσα απεικονίζει ένα κρανίο που διαλύεται από σιδερένιες βέργες που το τρυπούν και βρισκόταν παντού στο Λονδίνο το περασμένο καλοκαίρι….σε λεωφορεία και μετρό.

Η ανακοίνωση των αρχών ήρθε μετά από 13 καταγγελίες ανάμεσα στις οποίες τρεις από γονείς που επεσήμαναν πως η αφίσα αναστάτωσε τα παιδιά τους ηλικίας 1 έως 3 χρόνων.

Από την μεριά του τα κινηματογραφικά στούντιο υπερασπίστηκαν την αφίσα λέγοντας προς πρόκειται για μία σουρεαλιστική εικόνα φαντασίας που ανταποκρινόταν στο περιεχόμενο της ταινίας – αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς μάλλον- χωρίς να δημιουργεί φόβο και άγχος.

Έτσι κι αλλιώς η απαγόρευση δεν πρόκειται πλέον να βλάψει την ταινία που συγκέντρωσε 157 εκατομμύρια δολλάρια από τα εισιτήρια παγκοσμίως, αλλά ίσως φροντίσει για την εικόνα της επόμενης ταινίας, που μπορεί να υπάρξει!

Διαβάστε ακόμα:

Απαγόρευσαν διαφήμιση με την Dakota Fanning ως προκλητική!

Η απαγορευμένη διαφήμιση που σόκαρε

Δείτε το απαγορευμένο βίντεο της Πάμελα Άντερσον

Το βίντεο που αγαγορεύτηκε στην αμερικάνικη τηλεόραση

Το πιο …άρρωστο τρέιλερ ταινίας που έχετε δει ποτέ!