Άντζελα Γκερέκου: «Προφανώς ήταν μια αφορμή, μια δικαιολογία, για να με βγάλουν από τη μέση»

Άντζελα Γκερέκου

"Αναγκάστηκα να παραιτηθώ εξαιτίας αυτής της κακίας" διευκρινίζει η Άντζελα Γκερέκου.

Την Άντζελα Γκερέκου φιλοξένησαν η η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής στην ΕΡΤ. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις δύσκολες στιγμές που στάθηκε στο πλευρό του Τόλη Βοσκόπουλο αλλά και την κατάσταση που κλήθηκε να διαχειριστεί η ίδια όταν ασχολήθηκε με την πολιτική.

Μια συνθήκη η οποία και την οδήγησε στην απόφαση να παραιτηθεί από την θέση της υφυπουργού Τουρισμού. Ειδικότερα, Πιο συγκεκριμένα, η Άντζελα Γκερέκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είχα δεύτερες σκέψεις γιατί ο Τόλης ήταν τόσο σπουδαίος, μοναδικός και τόσο πολύ είχα κατανοήσει την ψυχή του και το πόσο για αυτόν τον άνθρωπο θα ήταν άδικο να μην είμαι εκεί να τον στηρίζω. Εγώ δεν είχα γνωρίσει στη ζωή μου άλλον άνθρωπο με τέτοια ψυχή και έναν τέτοιο καλλιτέχνη».

Ξεσπά η Άντζελα Γκερέκου για τον Τόλη Βοσκόπουλο: «Ήταν τραγελαφική ιστορία, τον πόνεσε πάρα πολύ»

«Αυτό θα ήταν το άδικο οπότε ζητούσα αυτό που έπρεπε. Δύναμη από εμένα όπως και εκείνος σε δύσκολες μου στιγμές που μου στάθηκε. Όταν έφυγα από τον ΕΟΤ, αναγκάστηκα να παραιτηθώ εξαιτίας αυτής της κακίας που λέγαμε και προηγουμένως , να φέρουν στην επιφάνεια μια ιστορία η οποία δεν υφίστατο καν εκείνη τη στιγμή».

«Ήταν από χρόνια πριν αυτή η ιστορία με τα φορολογικά. Ήταν μια αφορμή, μια δικαιολογία, προφανώς για να με βγάλουν από τη μέση ως υφυπουργό Τουρισμού» πρόσθεσε, ακόμα, η Άντζελα Γκερέκου στην εξομολόγηση που έκανε στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ