Άντζελα Γκερέκου: «Μου είναι λίγο δύσκολο να μιλάω γι’ αυτά»

Άντζελα Γκερέκου

«Ο Τόλης, ως άνθρωπος, είχε πολύ μεγάλη ανάγκη και ήταν το ζητούμενο στη ζωή του, να ζει σε μια οικογένεια με όλη τη σημασία της λέξης», είπε η Άντζελα Γκερέκου.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα η Άντζελα Γκερέκου, που έδωσε συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Τόλη Βοσκόπουλο και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Μου είναι λίγο δύσκολο να μιλάω γι’ αυτά, αλλά μία είναι η συνταγή και το συστατικό, αληθινή αγάπη. Όταν υπάρχει αυτό και έχεις μεγαλώσει κι εσύ με αγάπη και μπορείς να δώσεις αγάπη, τότε όλα και επουλώνονται και αντιμετωπίζονται γιατί γίνεσαι ομάδα.

Ο Τόλης, ως άνθρωπος, είχε πολύ μεγάλη ανάγκη και ήταν το ζητούμενο στη ζωή του, να ζει σε μια οικογένεια με όλη τη σημασία της λέξης. Όταν, λοιπόν, τη βρήκε αυτή την οικογένεια, πιστεύω και το έχω ζήσει, ένιωσε ότι ήταν γεμάτος από αυτή την ουσία που ήθελε στη ζωή του», είπε αρχικά η Άντζελα Γκερέκου.

Για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, η Άντζελα Γκερέκου είπε: «Με τον Γιώργο μας συνδέει μια όμορφη σχέση μέσω του Τόλη. Ο Γιώργος λάτρευε και λατρεύει τον Τόλη».