Άντζελα Γκερέκου: «Η ζωή μου με τον Τόλη Βοσκόπουλο ήταν ανεπανάληπτη»

Άντζελα Γκερέκου

"Είναι ένα αμάλγαμα τόσων πολλών χαρακτηριστικών ο Τόλης Βοσκόπουλος, ως καλλιτέχνης, ως άνθρωπος, που είναι τόσο σπάνιο και μοναδικό που νομίζω στα 1000 χρόνια μια ψυχή τέτοια μπορεί", εξομολογείται η Άντζελα Γκερέκου.

«Η Άντζελα είναι ευτυχισμένη;», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη την καλεσμένη της, Άντζελα Γκερέκου, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, το μεσημέρι της Πέμπτης. Εκείνη απάντησε:

«Η Άντζελα, με τη βοήθεια του Θεού και με την πίστη που έχω δυνατά μέσα μου και που με κάνει να αντιμετωπίζω όλα τα όμορφα που έρχονται, τα καλοδεχόμουν πάντοτε, και με την οικογένεια μου και με τον Τόλη και το παιδί μου και με όλα τα καλά της δουλειάς μου.

Αλλά και όλα τα άσχημα και τα δύσκολα που έχουν έρθει έτσι και τώρα, σε αυτή την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής μας, με τη βοήθεια του Θεού και την πίστη, μπορώ να πω ότι και με τη δουλειά μου δημιουργικά προχωράμε δυνατά και πάντα με πίστη ότι όλα μπορούν να πάνε καλά. Και ό,τι μας έχει πληγώσει προσπαθούμε να το κάνουμε δύναμή μας και αγγέλους, δηλαδή ευλογίες. Μια ευλογία που έτσι κι αλλιώς υπήρχε στη ζωή μου, υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει».

Στη συνέχεια, η Άντζελα Γκερέκου αναφέρθηκε στο βιβλίο που άρχισε να γράφει ο Τόλης Βοσκόπουλος και το οποίο δεν ολοκλήρωσε ποτέ.

«Είναι ένα αμάλγαμα τόσων πολλών χαρακτηριστικών ο Τόλης, ως καλλιτέχνης, ως άνθρωπος, που είναι τόσο σπάνιο και μοναδικό που νομίζω στα 1000 χρόνια μια ψυχή τέτοια μπορεί. Όλη αυτή η μοναδικότητα είναι αυτή που μπορεί να εξηγήσει και όλα αυτά που γνωρίζουμε και που έχει δει ο κόσμος και αυτά που δεν έχουν δει γιατί δεν έχουν ζήσει κοντά του καθημερινά. Με μια λέξη θα σου πω ότι και η δική μου η ζωή μαζί του ήταν ανεπανάληπτη, όπως ανεπανάληπτος ήταν κι εκείνος», είπε καταλήγοντας η Άντζελα Γκερέκου.