Άντζελα Γκερέκου για Ντάνο: «Είναι Χριστιανός και ξέρει ότι δεν τελειώνει τίποτα εδώ»

Άντζελα Γκερέκου

«Είναι ένας καλός άνθρωπος, με μια πολύ όμορφη ψυχή», λέει η Άντζελα Γκερέκου για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Στο Πρωινό μίλησε σήμερα η Άντζελα Γκερέκου, για την απώλεια της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, επίσης, και στη γνωριμία του Ντάνου με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

«Συλλυπητήρια, με όλη μου την καρδιά, καλό της ταξίδι. Ο Γιώργος είναι φίλος για όλη την οικογένειά μας. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, μετά τη μεγάλη χαρά του γάμου του, η απώλεια της μητέρας του. Δύναμη, καλό ταξίδι στη μητέρα του.

Ο Γιώργος ξέρω ότι είναι δυνατός και θα προχωρήσει τη ζωή του, με τη ψυχή της μανούλας και του μπαμπά του να τον προστατεύει. Ο Γιώργος είναι Χριστιανός και ξέρει ότι δεν τελειώνει τίποτα εδώ, με αυτή την απώλεια. Γνώριζα ότι ο Γιώργος περνούσε αυτή την περίοδο πολύ δύσκολα. Η ζωή είναι απρόβλεπτη», είπε αρχικά η Άντζελα Γκερέκου.

Η Άντζελα Γκερέκου είπε επίσης: «Με τον Γιώργο γνωριζόμαστε χρόνια, γιατί αγαπούσε πολύ τον Τόλη, ερχόταν στο καμαρίνι, βλεπόντουσαν και ο Τόλης τού είχε μια συμπάθεια κι αγάπη, γιατί διέκρινε ότι ήταν καλός άνθρωπος. Ο Γιώργος είναι ένας καλός άνθρωπος, με μια πολύ όμορφη ψυχή».