Άντζελα Γκερέκου για Γη της Ελιάς: Παραμένει ή αποχωρεί από το καστ η ηθοποιός;

Άντζελα Γκερέκου

Η Άντζελα Γκερέκου απαντά για το μέλλον του ρόλου της στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου.

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η Παρεξήγηση» συνάντησαν την Άντζελα Γκερέκου οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Η γνωστή ηθοποιός και πολιτικός παραβρέθηκε στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν και μίλησε στους δημοσιογράφους για τη δύσκολη περίοδο που διανύει ο κλάδος της υποκριτικής.

«Χαίρομαι τόσο πολύ που τα θέατρά μας γεμίζουν, μικρά ή μεγάλα. Είναι τόσο σημαντικό μετά τη δύσκολη περίοδο που περάσαμε. Εύχομαι να πάνε κι όλα καλά – και θα πάνε – με αυτό το θέμα με τους ηθοποιούς-καλλιτέχνες. Πρέπει να στηρίξουμε τους ανθρώπους του θεάτρου και της Τέχνης με όλες μας τις δυνάμεις» σημειώνει η Άντζελα Γκερέκου.

Παράλληλα, η ηθοποιός ρωτήθηκε και για τη συμμετοχή της στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Η Γη της Ελιάς», η οποία αναμένεται να συνεχιστεί και για τρίτη σεζόν στο MEGA. Τι απαντά η Άντζελα Γκερέκου στο ενδεχόμενο να συνεχίσει ή να αποχωρήσει από το καστ;

«Το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής μου ζωής είναι η μεγάλη ευθύνη που έχω στη θέση της προέδρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται συνεπής και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για τα δύο πεδία που αυτή τη στιγμή δουλεύω και εκπροσωπώ» σημειώνει η Άντζελα Γκερέκου.