Άντζελα Δημητρίου: Η πρώτη αντίδραση on camera μετά τη διαμάχη με την κόρη και τον γαμπρό της

Άντζελα Δημητρίου

"Αυτοί που ξέρουν τα ξέρουν. Δεν χρειάζεται να πω τίποτα".

Την Άντζελα Δημητρίου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η ρεπόρτερ Ελισάβετ Οικονόμου, λίγες μόλις ώρες μετά τη δημοσίευση της αποκαλυπτικής συνέντευξης που παραχώρησε η τραγουδίστρια στο περιοδικό ΟΚ. Η δημοφιλής λαϊκή ερμηνεύτρια ρωτήθηκε για τη διαμάχη με την κόρη και τον γαμπρό της, στον απόηχο των περιγραφών που έκανε για το τελευταίο της ταξίδι στην Αμερική.

«Δεν χρειάζεται να πω τίποτα, αυτοί που ξέρουν τα ξέρουν. Ευχαριστώ πολύ να είστε καλά», αρκέστηκε να δηλώσει η Άντζελα Δημητρίου στην κάμερα του Alpha.

Το βράδυ της Τετάρτης (31/1) τα τηλεοπτικά συνεργεία εντόπισαν την τραγουδίστρια και έξω από το νυχτερινό κέντρο Barbarella, στο οποίο αναμένεται να εμφανιστεί.

«Ο χώρος δεν είναι για να μιλάμε για αυτά. Πιστεύω ότι όλα είναι καλά. Έχω πει στο ΟΚ τα πάντα, δεν έχω να πω τίποτα άλλο», υπογράμμισε η Άντζελα Δημητρίου στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Σε συνέχεια της διαμάχης ανάμεσα σε μητέρα και κόρη, η δικηγόρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση μίλησε σε διάφορες εκπομπές, υποστηρίζοντας την πλευρά των πελατών της και διαψεύδοντας τα λεγόμενα της τραγουδίστριας.

«Εγώ το παιδί μου ούτε το χτύπησα, ούτε το έβρισα ποτέ. Ήμουν μια μάνα στοργική, μια μάνα που δούλευε και δεν έκανε διακοπές για να είναι καλά το παιδί της. Να έχει τα ιδιαίτερά της, τα καλύτερα σχολεία, τα γυμναστήρια, την κολύμβηση, τα πάντα. Όσα δεν έκανα ποτέ εγώ για τον εαυτό μου τα έδωσα απλόχερα στο παιδί μου. Όλοι το ξέρουν.

Όταν μεγαλώνει όμως ένα παιδί, κοιτάει να βρει το δρόμο του, δεν μπορεί να είναι γαντζωμένο στη μάνα του. Εγώ δεν μπορώ να πάω στη δική μου μάνα και να της πω: δώσε μου λεφτά, γιατί δεν πάει καλά η δουλειά μου. Θα αισθανθώ άχρηστη, ότι πεθαίνω. Εγώ πάλεψα τόσα χρόνια για να κάνω ένα όνομα.

Το «Άντζελα Δημητρίου» μου ανήκει, δεν είναι ούτε της κυρίας Καπώνη (μάνατζερ), ούτε του γαμπρού μου, ούτε της κόρης μου. Το έχω φτιάξει με πολλά ξενύχτια και πολλές στερήσεις. Δεν είναι η κόρη της Δημητρίου, είναι η κόρη της Κιουρτσάκη. Ο κύριος Λώσης δεν έχει πεθερά την Άντζελα, έχει την Αγγελική», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια στο περιοδικό ΟΚ.