Άντζελα Δημητρίου: Η δικηγόρος της κόρης και του γαμπρού της απαντά στις κατηγορίες – «Δεν ισχύει τίποτα»

Άντζελα Δημητρίου

"Για τους εντολείς μου η κατάσταση ήταν εντελώς διαφορετική. Αν είναι δυνατόν, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι στερήθηκε το νερό".

Όπως έγινε γνωστό τα τελευταία 24ωρα, οι σχέσεις ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της, Όλγα, βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί, μετά το τελευταίο κοινό τους ταξίδι στην Αμερική. Εκεί, όπως παραδέχθηκε και η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της, επήλθε ρήξη, με τις δύο πλευρές να έχουν πλέον ακολουθήσει τη νομική οδό.

Η κυρία Αλεξάνδρα Μακρή, δικηγόρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του συζύγου της, Φώτη Λώση, μίλησε στο Happy Day το πρωινό της Τετάρτης (31/1), απαντώντας στις κατηγορίες που απηύθυνε η Άντζελα Δημητρίου προς το ζευγάρι, κάνοντας λόγο για καταπίεση, οικονομική εκμετάλλευση και στέρηση βασικών δικαιωμάτων.

«Για τους εντολείς μου η κατάσταση ήταν εντελώς διαφορετική, όλα αυτά που περιγράφει η κυρία Δημητρίου δεν ισχύουν. Στην πραγματικότητα τα παιδιά της ήταν κοντά της σε όλες τις φάσεις της ζωής και της καριέρας της. Μάλιστα ο κύριος Λώσης είχε επιχείρηση πριν λίγα χρόνια – μέχρι το 2019-2020 – η οποία ήταν κερδοφόρα και ασχολούταν πολύ σοβαρά με αυτήν», ανέφερε αρχικά η κυρία Μακρή.

«Παρ’ όλα αυτά κατ’ απαίτηση της κυρίας Δημητρίου αποσύρθηκε από την ιδιωτική του επιχείρηση για να στηρίξει και τη γυναίκα και την πεθερά του. Αφού έτσι ήθελε προσωπικά η κυρία Άντζελα Δημητρίου έτσι συνέβη», επισημαίνει η γνωστή δικηγόρος στον αέρα του Alpha.

«Από ‘κει και πέρα όλα αυτά τα περί στέρησης νερού και δίψας, καταλαβαίνετε ότι είναι πράγματα για τα οποία δεν μπορώ να σχολιάσω, είναι καθ’ υπερβολή δοσμένα. Για όλα αυτά είναι υπεύθυνη και η παραγωγή, για τις συναυλίες και τις περιοδείες στο εξωτερικό. Αν είναι δυνατόν, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι στερήθηκε το νερό», σχολιάζει η κυρία Μακρή.

«Είναι σαφές ότι οι σχέσεις τους δεν είναι καλές. Άλλαξε συμπεριφορά η κυρία Άντζελα Δημητρίου απέναντί τους, το αντιλήφθηκαν και έφυγαν από την Αμερική, γιατί είχαν αφήσει κι ένα μωρό παιδί στην Ελλάδα, για χάρη της καριέρας της κυρίας Δημητρίου. Είναι ανυπολόγιστη θυσία για έναν γονέα να αφήνει το 2 μηνών βρέφος για να φύγει στην Αμερική», καταλήγει στην τοποθέτησή της η κυρία Αλεξάνδρα Μακρή στο Happy Day.