Άντζελα Δημητρίου: Επέστρεψε στην πίστα μετά τον θάνατο της μητέρας της

Άντζελα Δημητρίου

Όσα ανέφερε συγκινημένη η τραγουδίστρια από την σκηνή του Barbarella.

Στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο οποίο εμφανίζεται επέστρεψε η Άντζελα Δημητρίου. Λίγα μόλις 24ωρα μετά τον θάνατο της πολυαγαπημένης της μητέρας, η τραγουδίστρια ανέβηκε στην πίστα του Barbarella και θέλησε να πει δυο λόγια στους θαμώνες, που δεν σταμάτησαν να τη χειροκροτούν και να της πετούν λουλούδια.

«Να ξέρετε ότι ο καλλιτέχνης πάντα έχει δύο όψεις. Μία του πόνου και μία του γέλιου. Εδώ πάνω γελάω, γελάω και τραγουδάω. Τραγουδάω για εσάς. Να είσαστε καλά και καλή βραδιά», ανέφερε συγκινημένη η Άντζελα Δημητρίου και διασκέδασε τον κόσμο με τις επιτυχίες της.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η ίδια είχε βρεθεί και στο live του J2US παρά τη συγκλονιστική απώλεια που είχε, αποδεικνύοντας τον επαγγελματισμό που τη χαρακτηρίζει.

«Ο καλλιτέχνης είναι πάντα ένας παλιάτσος. Ένας παλιάτσος που πάντα γελάει. Εγώ είχα χάσει τον αδελφό μου, τον πατέρα μου και τώρα έχασα το μεγαλύτερο μου στήριγμα. Την μάνα μου. Εύχομαι όμως, εκεί που την έχω στείλει, να είναι πολύ καλά», εξομολογήθηκε η Άντζελα Δημητρίου στο μουσικοχορευτικό show του Alpha.

«Αισθάνομαι πολύ τυχερή που όλα αυτά τα χρόνια είχα αυτή τη μάνα και μπόρεσα από μόνη μου να την έχω κυρία. Γιατί η μάνα είναι μάνα, μία λέξη και δεν υπάρχει άλλη. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου, να είστε όλοι καλά και να ξέρετε ότι το J2US συνεχίζεται. Δεν θα φύγω, θα είμαι κοντά σας», τόνισε το βράδυ του Σαββάτου από τη σκηνή του J2US η Άντζελα Δημητρίου καταχειροκροτούμενη.