Άντζελα Δημητρίου – Έλντα Πανοπούλου: Πρεμιέρα απόψε στο 4711 wonder place

Διαβάστε περισσότερα...

Νέα εποχή, καινούργια αρχή στο 4711 wonder place, με την Lady του ελληνικού τραγουδιού Άντζελα Δημητρίου να συναντιέται ξανά επί σκηνής με τη μοναδική  Έλντα Πανοπούλου, από τις 17 Μαΐου και δέκα μοναδικές βραδιές κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Με ξεχωριστούς κώδικες επικοινωνίας, οι καταξιωμένες καλλιτέχνιδες ετοιμάζουν ένα μουσικό υπερθέαμα για τους λάτρεις του καλού τραγουδιού στο 4711 wonder place που λειτουργεί με ιδιαίτερη επιτυχία στην «Αυτοκίνηση».

Η διαχρονική τραγουδίστρια των μεγάλων επιτυχιών Άντζελα Δημητρίου και η εκρηκτική  πρωταγωνίστρια Έλντα  Πανοπούλου, ενώνουν τις δυνάμεις τους  συνυπάρχοντας μουσικά  σε ένα πρόγραμμα πλημμυρισμένο από αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια, δημιουργώντας  μία ατμόσφαιρα παρέας, χαράς και γλεντιού.

Μαζί με τις δύο σημαντικές καλλιτέχνιδες στο 4711 wonder place, θα συμπράξει κι ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Χρίστος Αντωνιάδης, ενώ το πρόγραμμα θα πλαισιώνουν επίσης τραγουδιστές , χορευτές, ηθοποιοί και δεκαμελής μπάντα.

Οι μεγάλες επιτυχίες, οι καλλιτέχνες που ξεσήκωσαν το κοινό και έγραψαν ιστορία στη νυχτερινή Αθήνα, τα sold out parties, καλλιτεχνικά σχήματα που συζητιούνται σε όλη την πόλη συνθέτουν την ιστορία του 4711 wonder place.

Σκηνοθεσία :  Έλντα Πανοπούλου

Χορογραφίες: Αλέξανδρος Γιαννής

Ραντεβού την Παρασκευή 17 Μαΐου στο 4711 wonder place στην Αυτοκίνηση!