Αντύπας: «Ο Σάκης Ρουβάς έσκυψε και πήγε να μου φιλήσει το χέρι»

Αντύπας

Επική ιστορία από το παρελθόν "έδωσε" ο Αντύπας!

Ο Αντύπας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Τι Λες Τώρα και τον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα. Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στον γιο του, Πρόδρομο, τη σχέση με την σύζυγο του και τη συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντύπας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τώρα πια χαίρομαι για το παιδί μου, τον Πρόδρομο γιατί δεν έχει ακουμπήσει καθόλου πάνω μου όπως έχουν ακουμπήσει παιδιά άλλων συναδέλφων. Ακολουθεί έναν δικό του δρόμο, ένα δικό του μονοπάτι. Αυτό το πέτυχε μόνο ο Γιώργος Αλκαίος και ο Πρόδρομος και μια μέρα όλη η Ελλάδα θα τον τραγουδάει».

«Μας αρρώστησε όταν μας ανακοίνωσε πως θέλει να γίνει τραγουδιστής. Οι εποχές που μας το είπε αυτό ήταν οι πιο δύσκολες για τα παιδιά αυτά και είναι όλα άτυχα».

«Από τη συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά θυμάμαι ότι συνεργάστηκα με ένα εξαιρετικό παιδί, ένα κουκλόπαιδο και όταν βγαίναμε στην πίστα μαζί, γιατί κάναμε κάποια ντουέτα, γινόταν πανικός. Ήμασταν πλήρεις από το τηλέφωνο 1700 άτομα και απ’ έξω ήταν άλλοι 1000» συμπλήρωσε ο λαϊκός τραγουδιστής στην μεσημεριανή εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στο MEGA. «Την πρώτη μέρα που κάναμε το ντουέτο έσκυψε και πήγε να μου φιλήσει το χέρι. Του το τράβηξα, γιατί ένιωσα εγώ άσχημα σαν να ήμουν παπάς».

Παράλληλα, ο Αντύπας πρόδωσε το μυστικό ενός ευτυχισμένου γάμου!