Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Πολλές φωνές έλεγαν ότι δεν θα τα καταφέρω στον χώρο»

Αντριάνα Παρασκευοπούλου

"Τα άκουγα και πείσμωνα ακόμα περισσότερο" παραδέχεται, με θάρρος, η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Την Αντριάνα Παρασκευοπούλου φιλοξένησαν η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Δύο στη μία» το Σάββατο στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, η γοητευτική δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο επαγγελματικό της ξεκίνημα, τις φωνές αμφισβήτησης καθώς και το πείσμα της.

Ειδικότερα, η Αντριάνα Παρασκευοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο ξεκίνημα μου υπήρχαν πολλές φωνές που έλεγαν ότι δεν θα τα καταφέρω. Είχα πολλές τέτοιες φωνές στο ξεκίνημα μου που έλεγαν ότι δεν μπορώ, ότι δεν θα τα καταφέρω, ότι είμαι ξανθιά ή είναι πολύ ανοιχτόχρωμα τα μάτια μου, ότι δεν έχω ωραία φωνή, ότι δεν θα μπορέσω ποτέ, ότι δεν προέρχομαι από κάποια οικογένεια που θα μπορούσε να με στηρίξει σε ένα κοινωνικό σύνολο ή μια επαγγελματική προκοπή. Τα έχω ακούσει όλα αυτά. Τα άκουγα και πείσμωνα ακόμα περισσότερο».

«Πολλές φορές λέω για τον εαυτό μου ότι είμαι μαχήτρια γιατί θέλει να μάχεσαι συνέχεια γι’ αυτό το οποίο θέλεις να γίνεις και κανένας δεν μπορεί να σου πει σε αυτή την ζωή τι μπορείς να γίνεις και τι δεν μπορείς να γίνεις. Αυτό το αποφασίζεις εσύ, χαράζεις έναν δρόμο, στέκεσαι πάνω σε αυτόν τον δρόμο με τις δικές σου αρχές και αξίες , τα δικά σου όχι, δεν κλονίζεσαι στη διαδρομή και φτάνεις».

«Πρόπερσι είχα βγάλει μια λίστα με δέκα φοβίες που έχω, δέκα πράγματα που φοβάμαι και σκέφτηκα πως ο μόνος τρόπος για να μην τα φοβάμαι είναι πραγματικά να τα απομυθοποιήσω και να τα δοκιμάσω. Οπότε κάπως έτσι ξεκίνησα και έκανα το παραπέντε, κάπως έτσι ξεκίνησα και έκανα καταδύσεις» πρόσθεσε, ακόμα, η Αντριάνα Παρασκευοπούλου στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.