Αντρέας Γεωργίου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση για το X Factor

Αντρέας Γεωργίου

"Το είχα σκεφτεί γιατί την τηλεόραση την αγαπώ και δεν είχα ζήσει μέχρι σήμερα την αίσθηση και την αδρεναλίνη του Live" δήλωσε ο Αντρέας Γεωργίου.

Σε ζωντανή σύνδεση συνομίλησε ο Αντρέας Γεωργίου με την Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Πέμπτης, στον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής στο MEGA. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον νέο ρόλο που θα τον δούμε σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, εκείνον του παρουσιαστή στο νέο X Factor.

Ειδικότερα, ο Ανδρέας Γεωργίου τόνισε πως «τα casting θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο και τα live θα ξεκινήσουν τον Μάιο. Χαίρομαι που είμαι κομμάτι αυτού του παζλ, γιατί έχουν κάνει πολύ ωραία δουλειά. Η κριτική επιτροπή είναι φανταστική και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε».

«Δεν δηλώνω παρουσιαστής αλλά το συγκεκριμένο πρότζεκτ νιώθω πως είναι ταμάμ για μένα γιαέχω βρεθεί και στις δύο πλευρές, Τόσο του casting να ψάχνω καινούργια πρόσωπα όσο και στην πλευρά των παικτών που έπρεπε να διαγωνιστούν και να διαγωνιστούν. » πρόσθεσε ο Αντρέας Γεωργίου στην «Ελένη».

«Το είχα σκεφτεί γιατί την τηλεόραση την αγαπώ και δεν είχα ζήσει μέχρι σήμερα την αίσθηση και την αδρεναλίνη του Live».

Ο Αντρέας Γεωργίου έρχεται σύντομα στην παρουσίαση του X Factor.