Αντώνης Βλοντάκης: «Mια περίοδο έγιναν πολλοί τσακωμοί, χάθηκε το κομμάτι της επικοινωνίας»

Αντώνης Βλοντάκης

"Δεν έχουμε κάνει την κίνηση να φύγουμε, δεν ξέρω αν έχει πισωγύρισμα μετά", λέει ο Αντώνης Βλοντάκης για τη σχέση του με τη σύζυγό του, Κορίνα Στεργιάδου.

Στο Πρωινό βρέθηκε την Τετάρτη ο Αντώνης Βλοντάκης και συζήτησαν με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για πολλά. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και η σχέση του με την σύζυγό του, Κορίνα Στεργιάδου, με την οποία είναι ζευγάρι 23 χρόνια.

«Δεν έχουμε φτάσει στο σημείο να θέλουμε άλλους συντρόφους. Έχουμε τσακωθεί εκατομμύρια φορές, αλλά δεν έχουμε χωρίσει ποτέ. ότι έχουμε φτάσει στο σημείο να πούμε τα μαζεύουμε και φεύγουμε, εννοείται. Δεν έχουμε κάνει την κίνηση να φύγουμε, δεν ξέρω αν έχει πισωγύρισμα μετά.

Όταν έγιναν μια περίοδο οι πολλοί τσακωμοί, αυτό που χάθηκε ήταν το κομμάτι της επικοινωνίας. Δηλαδή, πράγματα που με ενοχλούσαν εμένα στην Κορίνα δεν τα έλεγα, πράγματα που ενοχλούσαν την Κορίνα σε μένα δεν τα έλεγε και αυτά συσσωρεύονταν. Όταν αρχίσαμε και μιλάγαμε πλέον και βγάλαμε τα εσώψυχά μας, είπαμε ή στραβά αρμενίζουμε ή στραβός είναι ο γιαλός.

Τα παιδιά είναι άλλο ένα μεγάλο κομμάτι που ή ενώνει τα ζευγάρια ή τα χωρίζει. Όταν έχει προτεραιότητα 1,2,3 κι εσύ είσαι στον πάτο της πυραμίδας, το αποδέχεσαι στην αρχή αλλά αρχίζεις να δυσανασχετείς στην πορεία. Υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να δουλέψει ένα ζευγάρι για να μπορέσει να παραμείνει μαζί», σημείωσε ο Αντώνης Βλοντάκης.