Αντώνης Βλοντάκης: Η αγάπη για το πόλο, ο κόσμος της τηλεόρασης και τα 18 χρόνια γάμου

Αντώνης Βλοντάκης

Δείτε όλα όσα είπε ο Αντώνης Βλοντάκης στο Πάμε Δανάη.

Ο Αντώνης Βλοντάκης μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και τη Δανάη Μπάρκα για την αγάπη του για το πόλο, τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του MEGA «Το Αύριο μας Ανήκει», αλλά και τα 18 χρόνια γάμου με τη σύντροφό του.

«Είχα από μικρός όνειρο να ασχοληθώ με το πόλο. Όταν βάζω κάτι στόχο ή πλησιάζω ή τα καταφέρνω. Έδωσα ψυχή και σώμα και είμαι ευχαριστημένος για το επίπεδο που έφτασα. Η υποκριτική ήρθε εντελώς τυχαία. Όλα ξεκίνησαν από το MEGA με το J2US το 2010. Έκτοτε είχα συνέχεια προτάσεις για την τηλεόραση. Μου άρεσε ο μαγικός κόσμος της τηλεόρασης και όταν μου δόθηκε η ευκαιρία είχα την τρέλα να πω ναι. Στη ζωή μου έμαθα με αρνητικές κριτικές, έδινα συνέχεια εξετάσεις», είπε ο Αντώνης Βλοντάκης για την αγάπη του για το πόλο αλλά και το πέρασμά του στην υποκριτική.

Τι μας περιμένει όμως, στη νέα δραματική σειρά του MEGA «Το Αύριο μας Ανήκει», που κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 18.40, και στην οποία συμμετέχει και ο ίδιος;

«Είναι ένα καθημερινό σίριαλ που κρατάει τον τηλεθεατή σε εγρήγορση. Οι υπόλοιποι ηθοποιοί της σειράς με αγκάλιασαν και με βοηθάνε. Πηγαίνω σαν το κουτάβι στα γυρίσματα και ζητάω βοήθεια. Ο ρόλος μου είναι λίγο περίεργος. Το κοινό νομίζω ότι θα αγαπήσει τη σειρά, θα ταυτιστεί με κάποιους χαρακτήρας. Ο δικός μου ρόλος θα ιντριγκάρει», σημείωσε ο Αντώνης Βλοντάκης σχετικά με όσα θα δούμε.

Ποιο είναι, όμως, το όνειρό του; «Θα ήθελα να παίξω με την μητέρα σου στο θέατρο και να συμμετέχω σε κάποια ταινία. Το όνειρό μου το μεγάλο είναι να γίνω ένας σπουδαίος προπονητής στο πόλο» απάντησε ο Αντώνης Βλοντάκης.

Τέλος, ο Αντώνης Βλοντάκης αναφερόμενος στη συμβίωση επί 18 χρόνια με τον ίδιο άνθρωπο, και μιλώντας για τη σχέση του με τα παιδιά του, ο ίδιος είπε ότι «Με τη γυναίκα μου κλείσαμε 18 χρόνια γάμου. Ο δρόμος είναι δύσκολος, θέλει υπομονή και διαχείριση. Με τα παιδιά μου θεωρώ ότι έχω καλή σχέση και ότι με αγαπάνε. Με πανικοβάλλει και με τρομοκρατεί για τα παιδιά μου η κοινωνία που ζούμε. Προσπαθώ να βγάλω σε αυτή την κοινωνία σωστά και καλά παιδιά».