Αντώνης Βλοντάκης: Αποκάλυψε την αντίδραση ηθοποιού όταν έμαθε ότι θα παίξουν μαζί!

Αντώνης Βλοντάκης

«Ένας αθλητής πόλο ξαφνικά βρίσκεται σε ένα καθημερινό σίριαλ, δεν είναι κάτι το οποίο αποδέχεται κανείς εύκολα που κάνει αυτή τη δουλειά».

Ο Αντώνης Βλοντάκης πρωταγωνιστεί στην καθημερινή τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα». Ο πολίστας βρέθηκε Στη Φωλιά των Κου Κου και εκεί εκμυστηρεύτηκε πως αντιμετωπίζει ο ίδιος το γεγονός ότι μπαίνει σε ένα επάγγελμα που δεν έχει σπουδάσει, αλλά και αν έχει εισπράξει ποτέ κάποια αντίδραση από ηθοποιούς…

«Έρχεται ένας εξωγενής παράγοντας. Ένας εξωγήινος θα έλεγα εγώ και μπλέκει στα πόδια τους. Ένας αθλητής πόλο ξαφνικά βρίσκεται σε ένα καθημερινό σίριαλ, δεν είναι κάτι το οποίο αποδέχεται κανείς εύκολα που κάνει αυτή τη δουλειά, που την έχει σπουδάσει. Γιατί εγώ δεν το έχω παίξει πονηρός, δεν έχω βγάλει καμία σχολή, είναι κάτι το οποίο συνέβη τυχαία στη ζωή μου. Οπότε θα μπορούσαν να με αντιμετωπίσουν πολύ διαφορετικά», είπε ο Αντώνης Βλοντάκης που ανέφερε πως η Μαριάννα Τουμασάτου με την οποία έχουν γίνει καλοί φίλοι, τον έχει βοηθήσει πολύ. Ως προς το δεύτερο σκέλος, ο ίδιος ανέφερε πως η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου στην αρχή είχε αντιδράσει, αλλά τώρα τον έχει αγκαλιάσει επίσης.

«Δοκιμάζοντας καινούρια πράγματα πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις και την οποιαδήποτε κριτική. Καλοπροαίρετη και κακοπροαίρετη πολλές φορές. Η Μαρκέλλα Γιαννάτου όταν την είχαν πει ότι θα έχει σκηνές μαζί μου, είχε πει: «Μα με τον πολίστα;». Κάναμε τις σκηνές, γνωριστήκαμε, μιλήσαμε και τώρα η Μαρκέλλα μου λέει ότι: «Θέλω να κάνω σκηνές μόνο μαζί σου», είπε ο Αντώνης Βλοντάκης.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!