"Προσπαθώ να συνδυάζω την οικογενειακή και επαγγελματική ζωή, δεν τα καταφέρνω πάντα. Είναι ένας διαρκής αγώνας".
Για τις πολιτικές εξελίξεις, την οικογένεια αλλά και τα επαγγελματικά του μίλησε ο Αντώνης Σρόιτερ. Ο δημοσιογράφος και anchorwoman του Alpha παραβρέθηκε σε καλλιτεχνική εκδήλωση το βράδυ της Τετάρτης (27/11) και η ρεπόρτερ της εκπομπής Δήμητρα Τσαούση ήταν εκεί για να τον συναντήσει.
“Προσπαθώ να συνδυάζω την οικογενειακή και επαγγελματική ζωή, δεν τα καταφέρνω πάντα. Είναι ένας διαρκής αγώνας”, παραδέχεται ο Αντώνης Σρόιτερ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
“Όταν έρθει κάποια πρόταση για ψυχαγωγική εκπομπή, θα το συζητήσω. Στα πολύ έκτακτα την ώρα του δελτίου μιλάει η εμπειρία. Στις πολύ αρχές αγχώνεσαι και αισθάνεσαι άσχημα, όσο περνάνε τα χρόνια το διαχειρίζεσαι καλύτερα”, απαντά για την τηλεόραση ο δημοσιογράφος.
“Είναι καλό το ότι έχουμε πολιτικές εξελίξεις, δεν υπάρχει στασιμότητα. Κόμματα γεννιόνται, κόμματα διασπώνται, πόλεμοι γίνονται. Έχουμε δουλειά, να μας βλέπετε”, τόνισε ο Αντώνης Σρόιτερ μεταξύ σοβαρού και αστείου για τα θέματα της επικαιρότητας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ