Αντώνης Σρόιτερ: «Είμαστε στη σφαλιάρα δέκα χρόνια, δεν έχουμε σηκώσει κεφάλι»

Αντώνης Σρόιτερ

"Kαι ο κόσμος έξω, αν μιλήσεις, σου λέει... έλεος με αυτό το πράγμα" δηλώνει ο Αντώνης Σρόιτερ.

Ο Αντώνης Σρόιτερ έκανε ποδαρικό στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, το πρωινό της Δευτέρας, στο πλατό του Happy Day στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος και άνκορμαν αναφέρθηκε στην δύσκολη επικαιρότητα και τα τραγικά γεγονότα που μας έχουν όλους μαυρίσει τον τελευταίο καιρό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Σρόιτερ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα δυσάρεστα αυτά γεγονότα δεν σε επηρεάζουν από ένα σημείο και μετά αλλά, από την άλλη, πραγματικά πολύ μαυρίλα. Αυτό το καλοκαίρι ήταν ένα κακό καλοκαίρι σε όλα τα επίπεδα. Γυρίζουμε όλοι για να ξεκινήσουμε μια νέα σεζόν και είμαστε όλοι φορτισμένοι. Νομίζω πως και ο κόσμος έξω, αν μιλήσεις, σου λέει… έλεος με αυτό το πράγμα. Δηλαδή ερχόμαστε από το καλοκαίρι με μια καλύτερη διάθεση για να ξεκινήσουμε μια καλύτερη σεζόν όλοι μας και φέτος δεν ξεκινάμε με καλή διάθεση».

«Δεν υπάρχει καλή διάθεση γενικώς. Να γυρίσει όμως όλο αυτό, θα βοηθήσετε και εσείς, θα βοηθήσουν και οι εκπομπές που μπορούν να γυρίσουν λίγο το κλίμα αλλά υπάρχει μια μουντίλα έξω».

«Είμαστε στη σφαλιάρα δέκα χρόνια! Δηλαδή είχαμε την οικονομική κρίση, πήγαμε να σηκώσουμε λίγο κεφάλι και ήρθε ο πόλεμος στην Ουκρανία με ότι έφερε με την ενέργεια και στις τιμές. Πανδημία, πιο πριν, σεισμοί, λιμοί και καταποντισμοί. Δηλαδή δεν έχουμε σηκώσει κεφάλι» πρόσθεσε, ακόμα, ο Αντώνης Σρόιτερ στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.