Αντώνης Ρέμος:«Πληρώσαμε πάρα πολύ ακριβά το τίμημα της έξαρσης που υπήρχε τα τελευταία χρόνια»!

Δείτε όσα δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής

Στον Γιώργο Σατσίδη μίλησε ο Αντώνης Ρέμος και ξέσπασε για όλη την επίθεση που δέχτηκε πέρυσι το καλοκαίρι για την περιβόητη συναυλία με τους πλούσιους στη Μύκονο.

«Κάποια μέσα εδώ στην Ελλάδα θέλουν να παρουσιάζουν όπως τους βολεύει. Αυτό που έγινε πέρυσι, έγινε γιατί δυστυχώς αναφέρθηκα εγώ σε μια φάση που κάποιοι ξόδευαν τα χρήματά τους ανοίγοντας σαμπάνιες την ώρα που τραγουδούσα, γιατί αυτό κάνουν και σε άλλα μέρη του κόσμου που συχνάζουν τόσο πλούσιοι άνθρωποι. Μην είμαστε η ψαροκώσταινα μια ζωή, υπάρχουν μέρη στην Ελλάδα που πρέπει να είναι διεθνή. Η Μύκονος είναι ο πιο διεθνής προορισμός της Ελλάδας.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Ο Αντώνης Ρέμος τόνισε επιπλέον: «Οι ξένοι αγαπούν την Ελλάδα, εμείς δεν την αγαπάμε. Όταν θα αρχίσουμε να την αγαπάμε τότε θα πάμε και στην επόμενη εποχή. Να σταματήσουμε να τρώει ο ένας τις σάρκες του άλλου. Όλοι σηκώνουμε το Σταυρό στην Ελλάδα, δεν έχει μείνει κανείς στο απυρόβλητο. Όλοι μας πληρώσαμε πάρα πολύ ακριβά το τίμημα αυτής της έξαρσης που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια και όλοι μας οφείλουμε να γίνουμε πιο σοφοί».

Διαβάστε ακόμα:

 Λιάγκας για Ρέμο: «Είναι αρπαχτή, αλλά το «βαφτίζουμε» συναυλία»