Αντώνης Ρέμος – Καίτη Γαρμπή: Έκαναν έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά

Νίκος Μουτσινάς

Ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή εισέβαλαν με τον τρόπο τους στο "Καλό Μεσημεράκι"

Τη δική τους έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά έκαναν σήμερα από κοινού ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή. Οι δύο καλλιτέχνες, με αφορμή την έναρξη των κοινών τους εμφανίσεων, βγήκαν σε ζωντανή σύνδεση από το νυχτερινό κέντρο NOX για να πουν… καλό μεσημεράκι στον παρουσιαστή.

«Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα και πολύ χαρούμενοι που θα ανοίξουμε αύριο και επίσημα για τον κόσμο» ανέφερε ο Αντώνης Ρέμος, ενώ η Καίτη Γαρμπή έκανε λόγο για ένα σούπερ πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει για το κοινό. «Θα σας έρχομαι Σαββατοκύριακο, για να το μάθω απ’ έξω» δήλωσε χιουμοριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Για τη συνεργασία μεταξύ τους ο Αντώνης Ρέμος ανέφερε «Χαίρομαι που συναντάω την Καίτη ξανά με πραγματική αγάπη, προσμονή και φιλία. Οι σχέσεις οι πραγματικές όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν αλλάζουν ποτέ», με την Καίτη Γαρμπή να του ανταποδίδει τα καλά λόγια λέγοντας «Είναι τόσο ευγενικός και τόσο καλός συνάδελφος, που όπου καταρρέω εγώ είναι όρθιος ο Αντώνης».

Στη συνέχεια ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή μίλησαν για κάποιες στιγμές από την πορεία τους στον χώρο και τραγούδησαν ζωντανά μερικές από τις επιτυχίες τους, δίνοντας μια γεύση στο τηλεοπτικό κοινό για αυτό που θα ακολουθήσει τη φετινή χρονιά στο NOX.