Αντώνης Ρέμος για Νίκο Βέρτη: «Δεν ήμασταν ποτέ παρέα»

Αντώνης Ρέμος

"Νίκο μου, περνάει ο καιρός και δεν γυρίζει πίσω κάθε χρονιά που φεύγει οπότε χάνεις στιγμές" τόνισε ο Αντώνης Ρέμος απευθυνόμενος στον συνάδελφο του, Νίκο Βέρτη.

Ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα και παραχώρησε συνέντευξη στο το Κοσμοράδιο 95,1 και τον Τάσο Ριζόπουλο. Μάλιστα, ο δημοφιλής ερμηνευτής αναφέρθηκε από καρδιάς στις φιλίες που διατηρεί στον χώρο της μουσικής καθώς και στην προσωπική του σχέση με τον Νίκο Βέρτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Ρέμος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με τον Νίκο ουσιαστικά δεν κάναμε ποτέ παρέα – παρέα, κολλητή. Είμασταν πάντα μέσω κοινής παρέας, έτσι κάναμε παρέα. Δηλαδή όλα αυτά τα παιδιά που ήταν κοινοί μας φίλοι. Πήγαινα στο μαγαζί του και πηγαίνω, όποτε μπορώ και αυτός έχει έρθει μια φορά στο μαγαζί απ’ ότι θυμάμαι. Αλλά δεν ήμασταν ποτέ παρέα».

«Παρέα ξέρεις τι θα πει. Να είσαι παρέα. Να βγαίνεις και τα λοιπά. Σε κάποιες εποχές και στιγμές ήταν λίγο πιο κολλητή η παρέα μας, πήγαμε πέντε φορές στο σπίτι του και ήρθε και αυτός στο δικό μας. Έτσι όμως, σίγουρα από εκεί και πέρα έχει ο καθένας την ζωή του και την δουλειά του. Ο καθένας μας πρέπει να κοιτάξει την πορεία του και μέσα σε αυτό το πράγμα έκανε και αυτός τις δουλειές του, είχε τον δικό του δρόμο, όπως και εγώ έχω τον δικό μου δρόμο. Εντάξει, πάλι μιλάμε όποτε θα βρεθούμε

«Εννοείται ότι τον αγαπώ, τον εκτιμώ και χαίρομαι που έχει και αυτός τις επιτυχίες του και έχει στήσει τη δική του, πολύ μεγάλη, πορεία μέσα στον χώρο. Τον αγαπάνε πάρα πολύ και στο εξωτερικό. Να είναι καλά, να είναι γερός και του εύχομαι να κάνει ένα παιδάκι σύντομα. Γιατί, Νίκο μου, περνάει ο καιρός και δεν γυρίζει πίσω κάθε χρονιά που φεύγει! Οπότε χάνεις στιγμές! Εγώ την Ελενίτσα μου, δόξα τω Θεώ, στα 45 την έκανα, αυτή τη στιγμή είναι 8 χρονών άρα και γω να πούμε πως είμαι 53 χρονών» συμπλήρωσε, επίσης, ο Αντώνης Ρέμος στη νέα ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Πηγή εικόνας: NDP Photo