Αντώνης Ρέμος: «Έχω άγχος όταν η κόρη μου έρχεται στις συναυλίες μου, νιώθω σαν τη πρώτη μέρα στο σχολείο»

Αντώνης Ρέμος

«Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις για να συμμετέχω σε τηλεοπτικό πρότζεκτ», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Για την πορεία του στη μουσική, τη συνεργασία με τον Mente Fuerte, αλλά και την κόρη του μίλησε ο Αντώνης Ρέμος. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, επίσης, και για το αν έχει κάποια τηλεοπτική πρόταση.

«Συνεχίζουμε και είμαστε εδώ μετά από 30 χρόνια δισκογραφία. Τα social είναι μια κοινωνία με δικούς της κανόνες, εμείς κάνουμε αυτό που αγαπάει η καρδιά μας. Μέσα από το τραγούδι που έκανα μαζί με τον Mente Fuerte ένιωσα ότι συντονίζομαι μαζί του. Δεν χρειάστηκε να σκεφτώ πολύ το αν θα συνεργαστώ με τον Mente Fuerte, στο παρελθόν έχω συνυπάρξει με τον Βουρλιώτη. Είμαι από τους καλλιτέχνες που τολμώ», είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος.

Για την κόρη του, ο Αντώνης Ρέμος απάντησε: «Έχω πει στη κόρη μου ότι “η ζωή είναι μια διαδρομή στη ζούγκλα κάθε μέρα”. Έχω άγχος όταν η κόρη μου έρχεται στις συναυλίες μου, νιώθω σαν τη πρώτη μέρα στο σχολείο. Η κόρη μου τώρα αρχίζει και βλέπει πράγματα, νιώθει χαρά και υπερηφάνεια για τον μπαμπά της, το ίδιο και εγώ για αυτήν».

Κλείνοντας, ο Αντώνης Ρέμος είπε: «Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις για να συμμετέχω σε τηλεοπτικό πρότζεκτ. Όταν αποφασίσω να κάνω τηλεόραση, θα είναι για οπουδήποτε, αλλά δεν μπορώ να ανταπεξέλθω ως παρουσιαστής. Πώς θα πάμε Μύκονο; Μας το έχουν απαγορεύσει».