Αντώνης Πρέκας για Νίκο Μουτσινά: «Δε μπορεί να βγάζει μεροκάματο εξευτελίζοντας ανθρώπους»

Αντώνης Πρέκας

"Σπανίως βλέπω τους Αρβύλα. Δεν είναι σάτιρα αυτό, είναι καλαμπούρι 5ήμερης εκδρομής", σχολιάζει ο Αντώνης Πρέκας.

Στην κάμερα του Breakfast@Star μίλησε ο Αντώνης Πρέκας. Ο γνωστός τηλεκριτικός και δημοσιογράφος σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας στη στήλη «Στο Κοντρόλ» της Μαίρης Αργυριάδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά, τους Ράδιο Αρβύλα και τη Ρούλα Κορομηλά. Ωστόσο, για ποια παρουσιάστρια αρνήθηκε να πει το παραμικρό;

«Δε συμφωνώ με την άποψη που εξέφρασε ο Αντώνης Κανάκης. Η Αρβύλα συνήθως… βρωμάει. Το να τσουβαλιάζεις και να κάνεις απολιτίκ και ισοπεδωτικές γενικεύσεις κι αυτό είναι φασισμός. Νομίζω ότι και η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ δεν ήταν αυτή που έπρεπε», σχολίασε αρχικά ο  Αντώνης Πρέκας και πρόσθεσε: «Σπανίως βλέπω τους Αρβύλα. Δεν είναι σάτιρα, είναι καλαμπούρι 5ήμερης εκδρομής».

«Αυτό που κάνει ο Νίκος Μουτσινάς θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι σάτιρα… αλλά αν σας δω εγώ να πέφτετε στο πάτωμα και γελάω, αυτό σημαίνει ότι κάνω σάτιρα; Δε μπορείς να παίζεις με τα πάθη των ανθρώπων και πόσο μάλλον να βγάζεις μεροκάματο εξευτελίζοντας ανθρώπους», τονίζει ο γνωστός τηλεκριτικός για το «Καλό Μεσημεράκι».

«Κανένα πρόσωπο δεν θα μου λείψει ποτέ από την τηλεόραση», σημειώνει ο Αντώνης Πρέκας.

Τέλος, όσον αφορά την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεόραση με το «Σπίτι με το MEGA», ο Αντώνης Πρέκας την χαρακτηρίζει «αφανή» και επισημαίνει: «Δεν είναι κάτι που προσβάλλει τα προγενέστερα. Είναι μία παρουσία αξιοπρεπής αλλά και απαρατήρητη».