Αντώνης Πρέκας για Μουτσινά: «Η αλαζονεία και ο εφησυχασμός κάνουν κακό»

Αντώνης Πρέκας

«Δεν μπορείς να λες Super Κατερίνα γιατί δεν έχεις γίνει ακόμα αυτό το αστέρι», λέει ο Αντώνης Πρέκας.

Ο Αντώνης Πρέκας μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου. Ο δημοσιογράφος απάντησε για τα τηλεοπτικά πρόσωπα που μας απασχόλησαν αυτή τη χρονιά.

«Η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, από την αρχή, έπασχε από ταυτότητα. Ήθελε η εκπομπή να είναι πάνω του για να αποδείξει ότι είναι σοβαρός δημοσιογράφος. Η Φαίη Σκορδά παρουσίασε τον εαυτό της ως πασιονάρια εναντίον όλων των κακοποιημένων και αδικημένων, αλλά το βρήκε μπροστά της.

Για τον Νίκο Μουτσινά, ο Αντώνης Πρέκας είπε πως «η αλαζονεία και ο εφησυχασμός κάνουν κακό.  Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν πρόλαβε να αφήσει αποτύπωμα. Η Κατερίνα Καινούργιου έχει χούι να τσακώνεται στα social media, δεν της κάνει καλό. Δεν μπορείς να λες Super Κατερίνα γιατί δεν έχεις γίνει ακόμα αυτό το αστέρι».

Κλείνοντας, ο Αντώνης Πρέκας είπε: «Υπήρχε μια αυλή που καλλιεργούσε τη βασιλική συμπεριφορά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει δημιουργήσει, και δεν το λέω ως κακό, μια μανιέρα με ομόφυλα φιλιά και παραβατικούς έρωτες. Το ότι πήγε στο Netflix είναι κάτι εντυπωσιακό».