Αντώνης Πρέκας για Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν λες ότι είσαι η Μενεγάκη της Κρήτης, περιορίζεις τον ίδιο σου τον εαυτό»

Αντώνης Πρέκας

"Το λάθος της Ιωάννας Μαλέσκου ήταν ότι από την αρχή παρουσιάστηκε ετεροπροσδιοριζόμενη" δήλωσε ο Αντώνης Πρέκας.

Ο Αντώνης Πρέκας μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε αρχικά στις εκπομπές και στην «γεύση» που αφήνει η φετινή τηλεοπτική σεζόν.

«Δεν είναι κακό το γεγονός ότι η πρωινή ζώνη εδώ και 1-2 χρόνια ασχολείται και με κοινωνικά θέματα, κακός είναι ο τρόπος που ασχολούνται κάποιοι, όχι το αν ασχολείσαι και ποιος ασχολείται. Ως προς τον τρόπο έχω τεράστιες ενστάσεις. Δεν μπορείς να σχολιάζεις ένα ριάλιτι με την ίδια σοβαροφάνεια που ασχολείσαι με ένα έγκλημα ή μία κακοποίηση», είπε αρχικά ο Αντώνης Πρέκας.

Για τον Γιώργο Λιάγκα ανέφερε: «Κατά μία έννοια έχει κερδίσει το στοίχημα με τον εαυτό του. Από τη στιγμή που ξεπέρασε το άγχος να αποδείξει ότι είναι της σοβαρής δημοσιογραφίας και όχι της ελαφράς, έχει βρει μια ισορροπία και πρέπει να είναι ικανοποιημένος, γιατί αυτό που είχε στο μυαλό του το πέτυχε. Είναι έξυπνος και μπορεί να προσαρμόζεται. Μπορεί να κάνει και λεγόμενο «one man show».

Και πρόσθεσε: «Με τη Δούκισσα Νομικού ήταν σαν το λάδι με το νερό δεν κολλάνε πουθενά. Με την Μαρία Κορινθίου δεν είναι δίπλα. Η Μαρία Κορινθίου βγαίνει το δεύτερο μέρος της εκπομπής. Η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε το πρωινό και ήρθε και μετά ως συμπαρουσιαστής ο Γιώργος Λιάγκας. Εκεί φάνηκε και η διάσταση. Η φαιη Σκόρδα πήγε σε ένα αχαρτογράφητο πέλαγος γιατί αν έμενε στον ΑΝΤ1 δεν θα ήταν το πρώτο βιολί. Οι πολλές αλλαγές δεν ξέρω πού θα βοηθήσουν. Καταρχάς ήταν λάθος που έφυγαν «Οι Αταίριαστοι» από εκεί που ήταν και ήρθε ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Για τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου, αλλά και τον Λάκη Γαβαλά, ο Αντώνης Πρέκας υπογράμμισε πως, «όταν παίρνεις μία απόφαση, όπως το Star, και βλέπεις ότι είναι η σωστή, πρέπει να επιμένεις στην επιλογή σου. Τα κανάλια πρέπει να τολμούν, να ανακαλύπτουν πρόσωπα και όχι να πηγαίνουν σε ξαναζεσταμένα» και «μισοκαμένα» πρόσωπα».

«Η αγρανάπαυση είναι πάντα καλή, ο ίδιος ο Νίκος Μουτσινάς θα δει πώς θα επανέλθει, κάποια στιγμή θα επιστρέψει. Η εκπομπή του κούρασε τον ίδιο. η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, από τα δελτία τύπου που περιέγραφαν το περιεχόμενό της είχε μία «τρικυμία εν κρανίω». Το λάθος της Ιωάννας Μαλέσκου ήταν ότι από την αρχή παρουσιάστηκε ετεροπροσδιοριζόμενη. Όταν λες ότι είσαι η Μενεγάκη της Κρήτης, περιορίζεις τον ίδιο σου τον εαυτό», τόνισε στην Πέννη Καβέτσου αναφερόμενος και σε άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα.