Αντώνης Παπαηλίας: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή με την Κατερίνα Ζαρίφη;

Αντώνης Παπαηλίας

"Ο καθένας θα έχει το δωμάτιό του και όλα θα διαδραματίζονται εκεί. Δεν θα δούμε τη "Λόλα", όλοι θα έχουν τον ρόλο τους", αποκαλύπτει ο γνωστός performer.

Ο Αντώνης Παπαηλίας ξεχώρισε πέρσι μέσα από τη συμμετοχή του στο J2US, όπου κατάφερε μαζί με τον παρουσιαστή Λευτέρη Μητσόπουλο να κερδίσει την πρώτη θέση στο φιλανθρωπικό μουσικό show του Alpha.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό από το καλοκαίρι, ο Αντώνης Παπαηλίας θα στελεχώνει την ομάδα της Κατερίνας Ζαρίφη στη νέα μεσημεριανή εκπομπή που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο ΟΡΕΝ τις επόμενες εβδομάδες και για αυτό μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και τον ρεπόρτερ Πάνο Παπαδόπουλο.

«Θα είμαστε με την κυρία Ζαρίφη στο ΟΡΕΝ, μεσημεριανό θα είναι 14:00-16:00. Θα κάνουμε μία πολύ ωραία χιουμοριστική εκπομπή, θα προσπαθούμε με τη… βλακεία που μας δέρνει να κάνουμε τον κόσμο να χαμογελάσει. Θέλουμε να δώσουμε λίγη χαρά, λίγο γέλιο», δηλώνει ο γνωστός performer.

«Ξέρουμε ότι θα κάνουμε πρεμιέρα περίπου στις 25 του μήνα ή λίγο αργότερα. Κάπου εκεί κοντά πάντως. Δεν με πήρε η Ζαρίφη τηλέφωνο αλλά είπα αμέσως το ναι», παραδέχεται αμέσως μετά ο Αντώνης Παπαηλίας.

«Ξέρω ότι θα έχει και συνεντεύξεις η εκπομπή, ο καθένας θα έχει το δωμάτιό του και όλα θα διαδραματίζονται εκεί. Δεν θα δούμε τη «Λόλα», όλοι θα έχουν τον ρόλο τους», αποκαλύπτει σε άλλο σημείο ο Αντώνης Παπαηλίας για τη νέα μεσημεριανή εκπομπή του ΟΡΕΝ .