Αντώνης Πανούτσος: «Σταμάτησα να παίζω σαν dj γιατί δεν ήθελα πια να τσακώνομαι»

Αντώνης Πανούτσος

"Παίζαμε ροκ και πλακώνονταν μέσα, έπεφτε πολύ ξύλο" περιγράφει ο Αντώνης Πανούτσος.

Ο Αντώνης Πανούτσος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» την Τετάρτη στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο έμπειρος αθλητικογράφος αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να σταματήσει από τα νυχτερινά μαγαζιά όπου και δούλευε σαν dj στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Πανούτσος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σταμάτησα να παίζω σαν dj σε ένα μαγαζί στα Εξάρχεια γιατί δεν ήθελα πια να τσακώνομαι. Περνάμε ένα καλοκαίρι με κάτι ανεμιστήρες μέσα, δεν είχε ανεμιστήρες και είχαμε σκάσει. Είχαμε τέσσερις πελάτες και παίζαμε Πρωτοψάλτη, όλο το έντεχνο».

«Θυμάμαι πως κάποια στιγμή παίζουμε έναν Παυλάκη Σιδηρόπουλο. Μπαίνουν δυο πελάτες από τον δρόμο, άκουσαν και μπήκαν μέσα. «Να παίξουμε και τίποτα Τρύπες, να δούμε;» ρώτησα και μπήκαν άλλοι δυο. Σιγά σιγά μαζεύονταν, κάποια στιγμή παίζαμε ροκ και πλακώνονταν μέσα και έπεφτε πολύ ξύλο».

«Στα βαριά ροκάδικα, τις εποχές που δεν υπήρχαν πόρτες, τσακωνόταν ο κόσμος. «Θα μας βάλεις το τάδε τραγούδι;» έλεγαν, τους ζήταγε μισό λεπτό και το ήθελαν τώρα. Κάποια στιγμή, επίσης, πήρα τα γυαλιά πρεσβυωπίας για να δω τι γράφει ο δίσκος οπότε είπα έπρεπε να σταματήσω» πρόσθεσε, με χαμόγελο, ο Αντώνης Πανούτσος στο μαγκαζίνο της ΕΡΤ.