Αντώνης Μητρόπουλος κατά Μαρίνας: «Μου έλεγε να πάρω την ασυλία και από πίσω μου με έλεγε κότα»

Αντώνης Μητρόπουλος

Δείτε όλα όσα είπε ο Αντώνης Μητρόπουλος που αποχώρησε χθες από το MasterChef.

Στο πλατό της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε σήμερα ο Αντώνης Μητρόπουλος, ο οποίος έχασε στη χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης του MasterChef. Ο Αντώνης μίλησε για τον Ιωάννη, την Μαρίνα, ενώ δήλωσε πως θέλει νικητή του διαγωνισμού στον Τζιοβάνι.

«Μαγείρεψα με τόσο άγχος που όντως δεν θυμόμουν ότι πέρασαν οι κριτές από τον πάγκο μου. Υπήρχε αρνητική ενέργεια προτού κατέβω, από τη Μαρίνα και την Κωνσταντίνα, είναι τα βλέμματα που νιώθεις να σε τρυπάνε. Έλεγαν κακά πράγματα, δεν το ήξερα, κι εγώ πίστευα ότι είμαστε οκ. Με την Κωνσταντίνα είχαμε τα θέματά μας, αλλά είχα ξεκαθαρίσει τη θέση μου, δεν θέλω καμία επαφή. Η Μαρίνα μπροστά μου είχε καλή σχέση, δεν μου είχε πει ποτέ κάτι κακό και από πίσω μου έλεγε τα χειρότερα πράγματα. Εμένα δεν μου αρέσουν αυτά. Δεν είχα ιδέα για όλα αυτά. Η Μαρίνα είναι ένας πολύ περίεργος χαρακτήρας. Μου έλεγε “πάρε την ασυλία” και από πίσω μου έλεγε “την κότα…”», είπε αρχικά ο Αντώνης Μητρόπουλος.

Ο Αντώνης Μητρόπουλος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Με τον Ιωάννη είχαμε πολύ καλή σχέση από το ξενοδοχείο, ήταν το πρώτο παιδί που γνώρισα και μίλησα. Τον αγαπώ πολύ, είναι πολύ καλός μάγειρας και μακάρι να έχει μεγαλύτερη συνέχεια από μένα στο διαγωνισμό γιατί το αξίζει. Μιλάει πολύ, λέει τα διάφορά του, αλλά είναι πολύ καλός μάγειρας και το έχει αποδείξει και μακάρι να το αποδείξει κι άλλες φορές στο διαγωνισμό. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με Ιωάννη – Μαρία και Διονύση – Ανούς, δεν με ενδιαφέρουν τα προσωπικά των άλλων. Μακάρι νικητής να είναι ο Τζιοβάνι. Αν γίνουν επιστροφές, σίγουρα θα ήθελα να ξαναμπώ γιατί έφυγα νωρίς. Θα το προσπαθήσω, αν γίνουν επιστροφές, και θα δούμε».