Αντώνης Λουδάρος: «Το έχουν παραξηλώσει με τις τόσο άγριες επιθέσεις που κάνουν στην Κωνσταντίνα»

«Εμείς δεν είμαστε έτοιμο παρεάκι όπως άλλα...»

Ο ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος, τον οποίο τηλεοπτικά απολαμβάνουμε στο πλευρό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου κάθε Σαββατοκύριακο μίλησε στην εφημερίδα Real και στον Βασίλη Μπουζιώτη τόσο για το τηλεοπτικό του βήμα, όσο και για την παρουσιάστρια του Alpha.

Τι λέει για τη φήμη πως κόβεται το «Σπίτι μου σπιτάκι μου»;

«Πρόκειται για παραφιλολογία και για ράδιο αρβύλα. Συνεχίζουμε κανονικά, προσπαθώντας μέσα από σκληρή δουλεά να ανεβάσουμε τον πήχυ και να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον του κοινού. Και επειδή ακριβώς έχουμε δουλειά, δεν θα ασχοληθούμε με τα όποια «πυρά», που ξεκίνησαν προτού καν βγούμε στον αέρα. Υπήρχε μια έντονη πολεμική, που συνεχίζει να υπάρχει σε προκλητικό βαθμό. Δοκιμαζόμαστε και δοκιμάζουμε, κάνουμε το καλύτερο για να βελτιωθούμε. Εμείς δεν είμαστε έτοιμο παρεάκι όπως άλλα, ούτε είχαμε… έτοιμη χημεία, ούτε ανήκουμε στο πρότυπο «βγάζουμε ζευγάρια στον αέρα». Δεν είμαστε παντρεμένοι να έχουμε τόση χημεία, τι να κάνουμε; Προσπαθούμε να «δέσουμε» και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δέχεται τα περισσότερα «πυρά» από όλους. Ποια είναι η θέση του σε αυτό;

«Η Κωνσταντίνα έγινε πεδίο βολής, έγινε σάκος του μποξ και θεωρώ ότι το έχουν παραξηλώσει με τις τόσο άγριες επιθέσεις που της κάνουν – και επί προσωπικού. Για τον καθένα που εκτίθεται μπορεί να γίνεται κριτική, αλλά στην περίπτωσή της έχουν ξεφύγει εντελώς. Για όλα τα δεινά της χώρας μας φταίει η Σπυροπούλου; Όλα της τα χρεώνουν και είναι χυδαίο να χύνουν τόση χολή. Παλεύει, ψάχνει, δουλεύει δοκιμάζει και είναι άδικο όλο αυτό.»