Αντώνης Λουδάρος: «Τα παλεύω τα θέματά μου, ξέρω ότι υπάρχουν»

Αντώνης Λουδάρος

«Δεν χρειάζεται να έχουμε όλοι άποψη, έχει η δικαιοσύνη άποψη για τις καταγγελίες», λέει ο Αντώνης Λουδάρος.

Στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τον Αλέξανδρο Κωνσταντάκη έδωσε συνέντευξη ο Αντώνης Λουδάρος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το κίνημα metoo.

«Στην πρώτη καραντίνα νόμιζα ότι είχα όλα τα συμπτώματα, πάθαινα κρίσεις πανικού. Οι άνθρωποι του θεάτρου ήμασταν δύο χρόνια παροπλισμένοι και λίγο εγκαταλελειμμένοι. Η όποια επιτυχία έχει γίνει, είναι από το θέατρο, δεν είμαι τηλεοπτικός ηθοποιός», είπε αρχικά ο Αντώνης Λουδάρος.

Για το κίνημα metoo, o Αντώνης Λουδάρος είπε: «Και σε μια τράπεζα να δουλεύεις μπορεί με τον διπλανό σου να ανταλλάξεις μια βαριά κουβέντα. Ακούω και το “τώρα το θυμήθηκαν;”. Ναι ρε φίλε, τώρα το θυμήθηκαν, πρέπει να βάζουμε τη γλώσσα μας στο μυαλό μας. Δεν χρειάζεται να έχουμε όλοι άποψη, έχει η δικαιοσύνη άποψη για τις καταγγελίες».

Ο Αντώνης Λουδάρος πρόσθεσε επίσης: «Προσπαθώ να είμαι κεφάτος και ορεξάτος, αλλά περνάω πολλές ώρες κοιτώντας το ταβάνι. Είμαι ένας εξωστρεφής μελαγχολικός τύπος. Έχω πάει σε ψυχολόγο κι έχω κάνει και ψυχοθεραπεία. Τα παλεύω τα θέματά μου, ξέρω ότι υπάρχουν. Κάποια στιγμή πέρασε από το μυαλό μου να κάνω παιδί, αλλά δεν χάλασε κι ο κόσμος που δεν έκανα».