Αντώνης Λουδάρος: «Ήταν το τελευταίο φρέσκο και ανατρεπτικό πράγμα που είδα στην ελληνική τηλεόραση»

Αντώνης Λουδάρος

"Μου έγινε πρόταση από τη Βίκυ Χατζηβασιλείου αλλά δεν προχώρησε", παραδέχεται ο Αντώνης Λουδάρος.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε ο Αντώνης Λουδάρος. Ο γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει την πρόταση που του έγινε να συνεργαστεί τηλεοπτικά με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, ενώ δεν κρύβει και την απογοήτευσή του για την απόφαση του Νίκου Μουτσινά να απέχει την επόμενη σεζόν.

«Μου έγινε πρόταση από τη Βίκυ Χατζηβασιλείου αλλά δεν προχώρησε, γιατί εκείνες τις ώρες είμαι στο θέατρο. Θα έρθει η στιγμή που θα κάνει αυτό που πραγματικά θέλει», δηλώνει ο Αντώνης Λουδάρος.

«Θέλει να δώσεις χρόνο, να βρουν τα πατήματά τους οι άνθρωποι. Ίσως και η προετοιμασία της εκπομπής να μην ήταν η κατάλληλη. Θα βρει τον τρόπο η κυρία Παπίλα με τους συνεργάτες της να το φτάσουν εκεί που πρέπει», σχολιάζει ο ηθοποιός για το «Είμαστε Μαζί».

Τι απαντά στα σχόλια που γράφτηκαν ότι η εν λόγω εκπομπή θύμιζε παλιακή τηλεόραση;

«Ας δούμε το πολύ… φρέσκο και… καινούργιο που έχει σήμερα η ελληνική τηλεόραση. Το τελευταίο ανατρεπτικό και διαφορετικό που είδα εγώ ήταν η εκπομπή του Μουτσινά. Μία εκπομπή με μια διαφορετική αισθητική και προσέγγιση», τονίζει ο Αντώνης Λουδάρος.

«Δεν σας κρύβω ότι δεν μου αρέσει η απόφαση του Νίκου (Μουτσινά) να σταματήσει. Ήταν η παρέα μου τα μεσημέρια, μία όαση μέσα στην ιστορία της τηλεόρασης και θα μου λείψει λίγο. Λογικά το έχει ανάγκη να ξεκουραστεί», σημειώνει ο Αντώνης Λουδάρος.