Αντώνης Λουδάρος: «Έκλεισε η φωνή μου από τη στεναχώρια μου για ένα μήνα»

Αντώνης Λουδάρος

«Δεν μπόρεσα να ελέγξω τον εαυτό μου. Έφυγα εκτός ορίων.»

«Θα ξαναέκανα τηλεόραση με τις κατάλληλες συνθήκες» εξομολογήθηκε ο Αντώνης Λουδάρος στην Κατερίνα Καραβάτου και στον Κρατερό Κατσούλη, εξηγώντας: «Δηλαδή, θεματολογία που να με αφορά πολύ κι εμένα και ωραία συνεργασία. Δεν θα δεχόμουν πρόταση με καλά λεφτά αλλά με comme ci comme ça συνεργασία. Ειδικά τώρα αυτή την περίοδο που όλοι ζούμε περίεργα θέλω ό,τι βγαίνει να το υποστηρίζω πολύ και να το πιστεύω πολύ. Για να μπορώ. Δεν είναι τα πάντα τα λεφτά.»

Ο ηθοποιός συνεχίζοντας την κουβέντα με τους παρουσιαστές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» δήλωσε μάλιστα πως πρωταρχικό ρόλο έχουν για αυτόν τη συγκεκριμένη περίοδο οι συνεργασίες και όχι τόσο τα λεφτά και αποκάλυψε μια συνεργασία του στο θέατρο που οδήγησε σε έκρηξη…

«Στο θέατρο κινούμαι με τον ίδιο τρόπο. Μου αρέσουν οι ωραίες συνεργασίες. Έτσι κι αλλιώς το θέατρο δεν έχει λεφτά. Δεν έχει τέτοια που να πρέπει να το διαπραγματευτώ.»

Όταν μια συνεργασία δεν είναι καλή πως το αντιμετωπίζεις;

«Προσπαθώ να είμαι ζεν. Φαντάζομαι πως είναι κάτι που όλοι το έχουμε περάσει στη ζωή μας. Το παλεύεις και λες «μια δουλειά είναι κάποτε θα τελειώσει».

[dfp_ads id=236982]

Σου έχει τύχει να μην μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου;

«Μου έχει τύχει να μιλήσω άσχημα. Πολύ άσχημα. Δεν μπόρεσα να ελέγξω τον εαυτό μου. Έφυγα εκτός ορίων. Δεν θα ήθελα να μου συμβαίνει. Δεν μου αρέσει. Όταν νιώθω ότι με προσβάλλουν και έχω κάνει υπομονή πάρα πολύ καιρό, με υποτιμούν και έχω κάνει υπομονή και συνεχίζει αυτό. Κάποια στιγμή ξεχειλίζει το ποτήρι και βγαίνει ένας Αντώνης που δεν είναι και πολύ ωραίος.»

Όταν έκανες αυτή την έκρηξη έφτιαξαν τα πράγματα;

«Ναι έφτιαξαν, αλλά έκλεισε η φωνή μου από τη στεναχώρια μου για ένα μήνα. Οπότε δεν αξίζει τον κόπο. Απλώς θα έπρεπε να κάνω την τελική υπομονή. Ήξερα ότι τελειώνει. Οι άνθρωποι θέλουν όρια και όταν δεν τα βάζεις ή δεν είναι πολύ διακριτά, πολλές φορές συμβαίνει αυτό».