Αντώνης Λουδάρος: «Έκανα αηδίες, ντροπές, άρχισα να αρρωσταίνω»

Αντώνης Λουδάρος

"Ήταν απίστευτη ανοησία μου. Δεν ήξερα και πώς να το διαχειριστώ" εξομολογείται ο Αντώνης Λουδάρος για τη μάχη που έδωσε.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε ο Αντώνης Λουδάρος. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στην παράσταση «Άνδρες με τα όλα τους», αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έχει κάνει κατά καιρούς με τα περιττά κιλά.

«Είναι σαν τη Βρανά, τη συγχωρεμένη, που έλεγε: δείτε πώς πήρα 10 κιλά κάνοντας δίαιτα. Έχω κάνει extreme πράγματα στη μεταεφηβεία, στα 23-24, που για έναν μήνα δεν έτρωγα τίποτα» εξομολογείται ο Αντώνης Λουδάρος.

«Έλεγα ότι δεν έχω ανάγκη την τροφή, για να αδυνατίσω. Ψυχολογικό ήταν. Με αποτέλεσμα όμως να χάνω τα μαλλιά μου. Έκανα αηδίες, βλακείες, ντροπές. Έτρωγα λίγο ίσα-ίσα» προσθέτει.

«Ήταν απίστευτη ανοησία μου. Δεν ήξερα και πώς να το διαχειριστώ. Ναι, μπορεί να θέλεις να χάσεις κάποια κιλά για το καλό της υγείας σου, αυτό είναι άλλο. Μπορεί να θέλεις να αρέσεις. Με σταμάτησε όμως ο εαυτός μου, είπα ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί» περιγράφει ο Αντώνης Λουδάρος στη συνέχεια.

«Άρχισα να γίνομαι ασθενής, άρχισα να αρρωσταίνω και λέω: τι κάνω;» εξομολογείται κλείνοντας ο Αντώνης Λουδάρος.