Αντώνης Λουδάρος: Απαντά πρώτη φορά για τη Ματθίλδη Μαγγίρα και την Παριζιάνα – «Δεν είχαν υπογράψει συμβόλαιο»

Αντώνης Λουδάρος

«Στο θέατρο έχω πάρει και 2000 ευρώ, έχω πάρει και τον βασικό μισθό, αλλά και κάτω από τον βασικό μισθό».

Στη Φωλιά των Κου Κου και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Αντώνης Λουδάρος, ο οποίος μίλησε για την Παριζιάνα που σκηνοθετεί, τη Ματθίλδη Μαγγίρα, δύο καβγάδες του, ενώ αποκάλυψε πως είχε συζητήσει κάποτε με τον Φωκά Ευαγγελινό να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision.

«Πριν από μένα ήταν να σκηνοθετήσει την Παριζιάνα ο Γιάννης Μπέζος με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Είχα δώσει τα χέρια με άλλο θέατρο, αλλά δυστυχώς οι υποχρεώσεις της Παριζιάνας ήταν τέτοιες που έπρεπε να αποχωρήσω.

Ξέρω ότι δεν είχαν υπογραφεί συμβόλαιο με την Ματθίλδη. Είχαν γίνει κι άλλες προτάσεις πριν τη Ματθίλδη. Όταν συζητάμε για δουλειές, δεν σημαίνει ότι “με αποχώρησαν με άδικο τρόπο”, μπορεί να έγινε παρανόηση. Την αγαπάω τόσο πολύ τη Ματθίλδη που με στεναχωρεί να το συζητάω γιατί είναι απλώς μια δουλειά που δεν έγινε.

Όταν ενημέρωσα τη Ματθίλδη ότι έχει βρεθεί άλλη ηθοποιός, νόμιζα ότι το ήξερε. Στο θέατρο έχω πάρει και 2000 ευρώ, έχω πάρει και τον βασικό μισθό, αλλά και κάτω από τον βασικό μισθό. Το ότι είμαι ήρεμος άνθρωπος δεν σημαίνει ότι είμαι λοβοτομημένος. Έχω έρθει στα χέρια με συνάδελφο γιατί ζητούσα πράγματα που πρέπει να είναι τυπικά…

Στην αρχή έκανα απλή σύσταση, αλλά όταν η απάντηση ήταν “όχι, δεν γουστάρω” δεν μπορεί κανείς να παίζει με τη δουλειά μου. Ξύλο ξύλο, δεν έχω παίξει, αλλά μου έχει τύχει να βρέχει, να περιμένω ώρες ταξί και με το που σταμάτησε και άνοιξα την πόρτα, μπήκε μέσα μια κοντή τσαπερδόνα. Την έπιασα από το μαλλί, την έβγαλα έξω και της είπα “δεν ντρέπεσαι;”.

Είχα συζητήσει με τον Φωκά Ευαγγελινό να εκπροσωπήσω εγώ την Ελλάδα στην Eurovision. Όταν βγήκε η Βέρκα Σερτούτσκα, σκέφτηκα μια ανάλογη περσόνα για την Eurovision», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Λουδάρος.