Αντώνης Λιάρος: «Μετά τον Άκη Παυλόπουλο το χάος στο OPEN»

Αντώνης Λιάρος

"Δεν υπήρχε κανένας καυγά μεταξύ Νίκης Λυμπεράκη και Χρήστου Παναγιωτόπουλου που να τον έχουμε δει τουλάχιστον εμείς που ήμασταν δίπλα" πρόδωσε, μέσα σε όλα, ο Αντώνης Λιάρος.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Αντώνης Λιάρος την Παρασκευή στην Τίνα Μεσσαροπούλου και την κάμερα του Happy Day. Μεταξύ άλλων, ο έμπειρος δημοσιογράφος μίλησε για τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN στον οποίο και έκανε το τελευταίο του comeback στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Λιάρος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το OPEN είναι ένα κανάλι το οποίο αγωνίζεται να βρει μια θέση στη ζώνη του ανταγωνισμού. Πήγε να μπει στη ζώνη του ανταγωνισμού, δεν τα κατάφερε γιατί εγκαταλείφθηκε κυρίως από τη διοίκηση του. Δεν επένδυσαν σε ένα καινούργιο τηλεοπτικό προϊόν που πήγαν να φτιάξουν, το δελτίο ειδήσεων για να αποκτήσει προσωπικότητα και ενημερωτικές εκπομπές».

«Ο Άκης Παυλόπουλος πάει πάρα πολύ καλά το πρωί, ναι. Μετά όμως; Μετά τον Παυλόπουλο το χάος. Υπήρχε ένα μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων με τη Λίνα Δρούγκα, πολύ ποιοτικό αλλά και αυτό απομονωμένο. Πριν και μετά δεν υπήρχε τίποτα και η ίδια ιστορία συνεχιζόταν και το βράδυ» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο OPEN.

Τέλος, ο Αντώνης Λιάρος αναφέρθηκε και στην απρόσμενη αποχώρηση της Νίκης Λυμπεράκη από τον σταθμό. «Η Νίκη Λυμπεράκη είναι νέο πρόσωπο γιατί έχει βγει στην τηλεόραση τα τελευταία τέσσερα, πέντε χρόνια. Δεν ταυτίστηκε με το κόνσεπτ στο OPEN. Φέτος όμως έχει πάει και έχει κάνει μια άλλη εκπομπή που πάει πολύ καλά. Εγώ προσωπικά δεν έζησα κανέναν καυγά μεταξύ Νίκης Λυμπεράκη και Χρήστου Παναγιωτόπουλου. Θες να πεις ότι δεν υπήρχε χημεία; Ας το πούμε έτσι. Αλλά δεν υπήρξε κανένας καυγάς που να τον έχουμε δει τουλάχιστον εμείς που ήμασταν δίπλα».