Αντώνης Κρόμπας: «Ήμουν ένα τσογλάνι του κερατά, έμπλεκα με διάφορα και αργούσα να ξεμπλέξω»

Αντώνης Κρόμπας

"Ελπίζω να μην έχει ο γιος μου την ίδια πορεία" ομολογεί ο Αντώνης Κρόμπας.

Αντώνης Κρόμπας συνάντησε την Τζένη Θεωνά το απόγευμα του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής Μαμα-δες, στην ΕΡΤ2. μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τις ανησυχίες εντός και εκτός σχολείου καθώς και το μεγάλωμα σήμερα του γιου του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κρόμπας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σαν παιδί ήμουν ατίθασος, απείθαρχος πολύ. Κακός μαθητής, με έδιωχναν από τα σχολεία και είχα αλλάξει εφτά σχολεία στη Νέα Σμύρνη. Ήμουν πολύ αγενής, ήμουν μπροστά στους τσαμπουκάδες και στις βλακείες, είχα θυμό μέσα μου. Προσπαθώ σήμερα να το κεφαλαιοποιήσω με μια σοφία και να μη λέω απλά ότι ήμουν ένα τσογλάνι του κερατά. Ε ήμουν, δεν θέλω να πω περισσότερα, ένα προβληματικό παιδί πολύ και με τις σχέσεις μου και με τα πάντα μου και με διάφορα που έμπλεκα. Αργούσα και να ξεμπλέξω, δεν θέλω να πούμε περισσότερα επ’ αυτού».

«Τέλοσπαντων, ελπίζω να μην έχει ο γιος μου την ίδια πορεία. Αυτό θα ήθελα ως κατακλείδα να πω. Το πάει καλά τώρα, το πάει πολύ καλά, είναι από πάνω η μάνα του η οποία τον έχει σε μια πολύ ωραία πορεία ζωής και σχολείου. Είμαι και γω από πάνω, λίγο λιγότερο λόγω δουλειάς, αλλά ακόμα δεν δείχνει δείγματα. Τρέμουμε να μην αρχίσει να δείχνει».

«Ελπίζω από εμένα, τι να πω… Το χειρότερο που να μπορεί να πάρει να είναι η φαλάκρα μου! Μην πάρει τίποτα άλλο» πρόσθεσε, ακόμα, ο Αντώνης Κρόμπας στην ψυχαγωγική εκπομπή της Τζένης Θεωνά στην ΕΡΤ2.