Αντώνης Κατσαρός: Το τροχαίο που τον έστειλε στην εντατική – «Με βάση την ιατρική δεν θα έπρεπε να ζω»

Αντώνης Κατσαρός

«Ήμουν άυπνος δύο ημέρες και με πήρε ο ύπνος στο δρόμο», είπε ο Αντώνης Κατσαρός.

Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Αντώνης Κατσαρός. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για το ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή, την απώλεια της μητέρας του, τις αναμνήσεις με τους σταρ του σινεμά και του τραγουδιού, αλλά και την πορεία του στη δημοσιογραφία.

«Από το δημοτικό έκλεβα τις εφημερίδες του πατέρα μου για να τις “ξεψαχνίσω”. Με έβαλε ο πατέρας μου να κάνω πιάνο και τα πήγαινα μια χαρά, είχα βεβαιωθεί όμως πως ήθελα να γίνω δημοσιογράφος. Όταν ήμουν μικρός δεν μπορούσα να εκτιμήσω τους ανθρώπους που έκαναν πρόβες με τον πατέρα μου.

Την ώρα που στη μητέρα μου έσπαγαν τα νερά, έκανε πρόβα με την Βλαχοπούλου ο πατέρας μου και της έλεγε “κάτσε να τελειώσουμε το τραγούδι”», είπε αρχικά ο Αντώνης Κατσαρός.

Ο Αντώνης Κατσαρός είπε στη συνέχεια: «Ο Γιάννης Πάριος ήταν και είναι κάτι σαν οικογένεια. Μου έδωσε μάθημα ζωής, πώς να είσαι τόσο σπουδαίος και τόσο προσγειωμένος. Έχω γνωρίσει τον Ζιντάν, τον Μπέκαμ. Ήρθε ο Μπέκαμ να με ρωτήσει αν θέλω να κάνει δήλωση».

Για το ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή, ο Αντώνης Κατσαρός ανέφερε: «Το 2001 είχα ένα ατύχημα που λίγο έλειψε να χάσω την ζωή μου. Ήμουν άυπνος δύο ημέρες και με πήρε ο ύπνος στο δρόμο. Έφυγε το αυτοκίνητο, ήμουν στην εντατική, με όχι καλές προβλέψεις. Με βάση την ιατρική δεν θα έπρεπε να ήμουν εδώ».