Αντώνης Καρυστινός: «Ο Έρωτας Φυγάς είναι σειρά που συνήθως θα πήγαινε στην prime time»

Αντώνης Καρυστινός

"Δεν έχει υπάρξει ξανά στην ελληνική τηλεόραση τόσο μεγάλη παραγωγή στην απογευματινή ζώνη" υπογραμμίζει ο Αντώνης Καρυστινός.

Με αφορμή την πρεμιέρα του σίριαλ «Έρωτας φυγάς» στο OPEN βρέθηκε ο Αντώνης Καρυστινός καλεσμένος της Ευλαμπίας Ρέβη και του Γιώργου Σιαδήμα, το πρωινό της Κυριακής, στην εκπομπή «Τώρα μαζί». Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στο ρόλο που θα ντυθεί στο καθημερινό σίριαλ εποχής καθώς και την υψηλή αισθητική που φέρει το αποτέλεσμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Καρυστινός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω την εντύπωση ότι δεν έχει υπάρξει ξανά στην ελληνική τηλεόραση τόσο μεγάλη παραγωγή στην απογευματινή ζώνη. Αύριο θα γίνει η πρεμιέρα και, αν κάποιος θέλει να με διαψεύσει, ας μου στείλει μήνυμα στα social media ότι κάνω λάθος. Την πιστεύω πολύ την δουλειά. Σε αυτή την ζώνη, την απογευματινή, συνήθως τα πράγματα στην εικόνα είναι μονοδιάστατα. Αυτή η δουλειά είναι τέτοια που συνήθως θα πήγαινε στην prime time. Αυτό μακροπρόθεσμα ωφελεί και εμάς, τους ηθοποιούς, γιατί η αισθητική αλλάζει και της απογευματινής ζώνης».

«Το δεύτερο που θέλω να πω είναι ότι η εταιρεία παραγωγής δεν είναι τυχαία. Είναι μια εταιρεία που έχει προσφέρει πάρα πολλά στο ελληνικό σινεμά και δη σε σινεφίλ ταινίες. Έχει κόψει εκατομμύρια εισιτήρια και έχει βραβευθεί πολλάκις».

«Βρισκόμαστε στην επαρχία και ο χαρακτήρας μου είναι ένας άνθρωπος που έχει μεγαλώσει με έναν αυταρχικό πατέρα, γαιοκτήμονα, ο οποίος δεν βρίσκεται στη ζωή. Είναι με το ένα πόδι στην πρόοδο και την ανάπτυξη και με το άλλο στο παραδοσιακό μοντέλο του άντρα εκείνης της εποχής. Επίσης, θα δούμε ποια είναι τότε η θέση της γυναίκας» συμπλήρωσε ο Αντώνης Καρυστινός στην ενημερωτική εκπομπή του OPEN.