Αντώνης Καρυστινός: «Έπρεπε να πάρω το ρίσκο να κάνω και θέατρο και τηλεόραση»

Αντώνης Καρυστινός

Όσα είπε ο Αντώνης Καρυστινός στο Breakfast@Star.

Συνέντευξη στην κάμερα του Breakfast@Star παραχώρησε ο Αντώνης Καρυστινός με αφορμή την έναρξη της παράστασης «Οι άθικτοι». Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφαση να συνδυάσει παράλληλα τη φετινή σεζόν θέατρο και τηλεόραση καθώς εξέφρασε και τη διάθεση να μην επιστρέψει σε κάποιο σίριαλ που έπαιξε στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Καρυστινός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν δύσκολο το διάστημα επί ενάμιση χρόνο και ήμουν από αυτούς που δεν εργαζόμουν. Οπότε, αν θέλετε, αναγκαστικά έπρεπε να εργαστώ και να πάρω το ρίσκο να έχω δύο πράγματα γιατί δεν ξέρω τι θα συμβεί. Θα σταματήσει ένα από τα δύο, θα σταματήσουν και τα δύο , κανένα, θα πάνε όλα τέλεια; Αισιόδοξος είμαι αλλά είμαι και ρεαλιστής».

«Δεν θα ήμουν θετικός στη συμμετοχή σε κάποιο sequel σειράς. Τόσες ωραίες ιστορίες υπάρχουν, ας πούμε στον κόσμο μια καινούργια. Φυσικά υπάρχουν κάποιες σειρές τις οποίες αγαπώ, όπως είναι οι Σαββατογεννημένες επειδή ήταν και η πρώτη μου σειρά» πρόσθεσε ο ηθοποιός στη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη στο πρωινό του STAR.