Αντώνης Κανάκης: Το θέμα που τον «δυσκόλεψε» στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα – «Δεν μπορώ, αλήθεια»

Αντώνης Κανάκης

Ποια είδηση έκανε άνω-κάτω τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1;

Αντιμέτωπος με άλλο ένα… παράδοξο της ελληνικής πολιτικής σκηνής βρέθηκε ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα. Ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να προλογίσει το θέμα με μία πρόσφατη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη, όμως το περιεχόμενο της είδησης φάνηκε πως τον «δυσκόλεψε» ιδιαίτερα.

«Είναι λίγο καμένο το βίντεο στο #15 και πρέπει να σας προειδοποιήσουμε, γιατί είναι καμένη και η είδηση εδώ που τα λέμε. Τι είναι αυτά που ακούν τα αυτάκια μας;», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης λίγο πριν «πέσει» το απόσπασμα στον αέρα της εκπομπής.

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης ισχυρίζεται πως πριν από λίγους μήνες τον προσέγγισαν Βιετναμέζοι κυβερνητικοί κομμουνιστές… Αυτό που σας λέω τώρα είναι γεγονός, είναι η αλήθεια», πρόσθεσε ο παρουσιαστής αδυνατώντας να συγκρατήσει τα γέλια του και ζητώντας συγγνώμη από τους τηλεθεατές.

«Δεν μπορώ… Υποστηρίζει λοιπόν ο Άδωνις Γεωργιάδης ότι λίγους μήνες πριν τον προσέγγισαν Βιετναμέζοι κομμουνιστές και του πρότειναν – ακούστε τι του πρότειναν – την αδελφοποίηση του Κομμουνιστικού Κόμματος του Βιετνάμ με τη Νέα Δημοκρατία. Δεν μπορώ, αλήθεια», κατάφερε τελικά να ολοκληρώσει την πάσα του βίντεο ο Αντώνης Κανάκης.

«Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, το Κομμουνιστικό Κόμμα του Βιετνάμ θέλει διακαώς να αδελφοποιηθεί με τη Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο οικοδεσπότης του Ράδιο Αρβύλα.

Αμέσως μετά την προβολή το σχετικού σατιρικού αποσπάσματος, ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε: «Τι ζούμε, Θεέ μου; Όταν φτάνει στο σημείο μια είδηση την οποία την έχεις δει και την έχεις δουλέψει να έρθει η ώρα να την παρουσιάσουμε και να μη μπορώ να συγκρατήσω τα γέλια μου… Δύσκολα».