Αντώνης Κανάκης: Το αιχμηρό του σχόλιο για το σκηνικό με τον Σταμάτη Γαρδέλη στην Φάρμα

Αντώνης Κανάκης

"Λέει ο καθένας ότι του κατεβάσει η κούτρα του. Κάθεται το καημένο το κοριτσάκι και κλαίει..." ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης. Τι είχε πει ο Σταμάτης Γαρδέλης;

Ενοχλημένος ήταν ο Αντώνης Κανάκης στο Ράδιο Αρβύλα για το σχόλιο που έκανε ο Σταμάτης Γαρδέλης στην Φάρμα, όπου με ένα ποίημα του έκανε την Αναστασία Γκερκελεζίου να κλάψει.

Συγκεκριμένα, το ποίημα ανέφερε: «Οι Έλληνες δεν είναι αυτοί που ζούνε εδώ, οι Έλληνες είναι αυτοί που έχουν ρίζες εδώ. Που χρόνια επί χρόνων μιλούν την ίδια γλώσσα, την αρχαία ελληνική.» Η Αναστασία, μόλις το διάβασε, ξέσπασε σε κλάματα κι ανέφερε: «Χτύπησε μια ευαίσθητη χορδή μου τέλος πάντων γιατί οι γονείς μου κι εγώ είμαστε μετανάστες»

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Αντώνης Κανάκης ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός με όσα είπε: «Λέει ο καθένας ότι του κατεβάσει η κούτρα του. Κάθεται το καημένο το κοριτσάκι και κλαίει κι όλο αυτό βέβαια που αλλού βγαίνει; Στην τηλεόραση. Στην ψυχαγωγική τηλεόραση που σε αυτήν την χώρα έχει παράδοση και συνεχίζει να εκπέμπει ασταμάτητα τέτοιου είδους ανοησίες, να τις προβάλει και να τις διαφημίζει. Όσο και να λέμε ότι ωριμάζουν τα πράγματα, αλλάζουν οι εποχές και μαθαίνουμε από τα λάθη μας, συνεχίζουν ακάθεκτοι.»