Αντώνης Κανάκης: «Να βρείτε μία γυναίκα να σας θαυμάζει όπως η Έλενα Τοπαλίδου τον Νίκο Κουρή»

Κανάκης Τοπαλίδου

Το "δώρο" των Ράδιο Αρβύλα στο νεόνυμφο ζευγάρι.

Τις ευχές του στους νεόνυμφους Έλενα Τοπαλίδου και Νίκο Κουρή θέλησε να στείλει ο Αντώνης Κανάκης μέσα από το Ράδιο Αρβύλα. Ο οικοδεσπότης της σατιρικής εκπομπής του ΑΝΤ1, ανατρέχοντας στο Top Επικαιρότητας, στάθηκε στο #6 της λίστας στον λαμπερό γάμο των δύο ηθοποιών, που τελέστηκε το απόγευμα της Τρίτης (12/12).

«Το έχουμε πει πολλές φορές αυτό. Μας αρέσει να πειράζουμε ανθρώπους που αγαπάμε, ανθρώπους που συμπαθούμε, που είναι φίλοι μας και που τους εκτιμάμε. Μας αρέσει αυτό το πράγμα. Τα παιδιά παντρεύτηκαν χθες», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Αναφέρομαι στον Νίκο Κουρή, με τον οποίο είχαμε ένα έμμεσο πάρε-δώσε, μια ωραία ανταλλαγή, όταν παρουσίαζε το τηλεπαιχνίδι «Δες και Βρες». Και η γυναίκα του η Έλενα Τοπαλίδου, πραγματικά να βρείτε μια γυναίκα σας εύχομαι που θα σας θαυμάζει, όπως η Έλενα τον Νίκο», συμπλήρωσε αμέσως μετά ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα.

«Αυτό είναι το δώρο μας για τον γάμο σας παιδιά. Το δικό μας δώρο, ξέρετε είναι λίγο διαφορετικό. Είναι δώρο Ράδιο Αρβύλα αλλά είναι από την καρδιά μας», είπε στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης, δίνοντας πάσα για ένα σατιρικό βίντεο από την πρόσφατη συνέντευξη της Έλενας Τοπαλίδου στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ1.

«Και πολύ καλά κάνεις και αγαπάς τα πάντα στον Νίκο, Έλενα. Μέσα από την καρδιά μας να ζήσετε παιδιά! Είστε ένα πάρα πολύ ωραίο ζευγάρι», ευχήθηκε αμέσως μετά την προβολή του βίντεο ο Αντώνης Κανάκης.